Мишо Шамара: С какво ще бъда полезен, ако ме самоубият като Мишо Бирата?

„В България няма никаква алтернатива, всичко, което ще се случи, няма да е хубаво. След изборите на 5 октомври Бойко Борисов ще се върне на власт и ретро комунизмът ще дойде с пълна сила, ще се влиза в затвора заради казани думи“. Това коментира за ТВ7 в интервю по Skype от Чикаго рапърът Мишо Шамара, за когото в сайта на телевизията пише: „След като прегракна от викане на протестите срещу правителството на ГЕРБ, рапърът Мишо Шамара потъна вдън земя“. Според екипа на „Добро утро, България!“ рапърът планира да остане извън България дълго, при определени обстоятелства, дори завинаги.

„Аз не бягам от България, България избяга от мен. Това не значи, че ще спра да се боря с несправедливостите, диктатурите и ляводемократичните хора“, казва Шамара, който се определя като представител на евролявото.

Шамара твърди, че след редовните му протести пред къщата на Бойко Борисов в Банкя миналото лято, лидерът на ГЕРБ му е изпращал „куки и ченгета“, за да го следят и тормозят.

„С какво ще бъда полезен, ако ме вкарат в затвора или ме самоубият като Мишо Бирата? Аз съм един тъп рапър, който не обича да си правят майтап с него“, обобщава в типичния си стил Мишо Шамара.

Станете почитател на Класа