Камен Костадинов: Имало е заплаха за живота на Лютви Местан

Имало е заплаха за живота на Лютви Местан. Това стана ясно от думите на ексдепутата от ДПС Камен Костадинов,

който в ефира на БНТ посочи, че такава заплаха е възникнала по време на 42-то Народно събрание. Фактът, че той има охрана е показателен, че има причина за това, смята Костадинов.  Относно появилата се информация, че Касим Дал е бил подслушван, във връзка с опасността срещу Местан, Костадинов коментира, че ако това е така, по притеснителното би било как той е получил данни за подслушването, което пък говори, че има сериозни проблеми с изтичането на секретна информация.

Според него обаче в повечето случаи подобна информация се използва, за да се търсят политически дивиденти.

Според него едни и същи хора от една и съща политическа формация излизат с „данни” за такива разработки

и това още веднъж подкопава техните твърдения. Има си служби, които следят за автентичността на такава информация и работят.

Депутатът коментира и избирането на Петър Чобанов от ДПС като обясни, че той е дошъл от гражданската квота и не е член на ДПС, но партията използва експертните му познания.

ДПС в опозиция ще стане ясно като видим резултатите - както ни подреди суверена. ДПС може да участва и в управлението и като качествена опозиция. Не считам, че в момента. Биха подкрепили ГЕРБ, има Той е от скоро на политическата сцена и нека да видим неговите и останалите политически заявки, за да коментираме.  Относно намерението на Октай Енимехмедов да стане депутат, Костадинов заяви, че  поведението му е „провокация с лош дъх около себе си”. Той е само един инструмент

и не бива да му се обръща внимание, беше категоричен той.

Станете почитател на Класа