Ангел Славчев: Бареков втвърдява електората на ДПС с блокирането на границата

„Нека приемем диагнозата на Бареков на сериозно. Той претопля стара манджа и я представя като свеж черен хайвер. Той се превърна в сервитьор сам за себе си. Блокирането на границата е стара и ненужна процедура. В Турция има 136 секции, където хората могат да гласуват. За какво ще идват чак до тук?" Това попита в сутрешния блок на бТВ журналистът Соня Колкутлиева.

„Идеята на ББЦ в началото бе коренно различна, но Бареков стана слуга на мафията, срещу която уж се бореше. Той предизвиква привържениците на ДПС и по този начин ги сплотява. Той ги кара да се чувстват застрашени и така те се активизират. Задкулисието в ББЦ обаче е ДПС. В момента се събират хората в ДПС и втвърдяват електората на Движението." Това заяви от своя страна Ангел Славчев, който бе част от ББЦ и дясна ръка на лидера на партията.

„Бареков е класически двуличник. Той яхва вълната на недоволството срещу ДПС и така смята, че печели дивидентите, които преди това печелеше "Атака". Той си прави собствения маркетинг, защото е отлъчен от всички. Дори Пеевски и ДПС не се интересуват вече. Те са му като родители, които са се отказали от него", категорична бе Колкутлиева.

Славчев добави и подчерта, че Бареков е уникален манипулатор, който втвърдява електората на ДПС.

Станете почитател на Класа