Светльо Витков и Илияна Раева: Готвят ни скок на тока със 70%

Политиката има нужда от нас, хората имат нужда от промяна. Това каза в студиото на Нова телевизия Илияна Раева. Хората, които избирахме през последните 25 години, не направиха нищо за нас и страната, трябва да ги сменим. Това допълни Светльо Витков в отговор на въпроса защо влизат в политиката. Според Раева, статуквото не позволява промяна на изборните правила, въпреки това хората ни подкрепят и социолозите не казват истината за техните предпочитания. Тя бе категорична, че партиите в „Обединена България" ще получат повече от 1% от гласовете на българите.

Двамата партийни лидери обявиха, че в енергетиката има сериозни проблеми, но политиците са в съюз с енергийната мафия и токът ще скочи в следващите години с до 70%, а от българите през цената му ще бъдат източени 15 милиарда лева.

Бившата шампионка по художествена гимнастика смята, че изборите са предрешени и каквото изнасят сега социолозите, ще се получи като резултат, това също е част от статуквото, което не иска никаква промяна. „90% от българите не вярват на резултатите от изборите, променят се цифрите от избирателните комисии", смята Раева.

Лидерът на „Глас народен" смята, че малките партии имат своя шанс въпреки непрекъснатите подмятания на социолозите да не се гласува за тях. Според Витков, както имат сега 1.4%, така утре могат да имат и 4%, всичко зависи от хората, които ще отидат до урните. Той съобщи, че ако на изборите неговата партия не регистрира сериозно увеличаване на подкрепата, ще се оттегли от политиката.

Станете почитател на Класа