Бареков и хората му блокираха трите гранични пункта с Турция

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков и неговите хора блокираха в сряда трите гранични пункта с Турция – "Капитан Андреево", "Малко Търново" и "Лесово".

В момента преминаването на превозни средства е невъзможно, съобщават от МВР. Хората, които затвориха границата, обявяват, че няма да допускат преминаването на българските турци, които се връщат в България за празника Курбан Байрам, за да не им позволят да гласуват. Те още нямат отговор на въпроса как ще различават изборните туристи от останалите хора.

На граничните пунктове има засилено полицейско присъствие, но от МВР не предприемат нищо, за да разгонят незаконната блокада на границата. Пред бТВ Николай Бареков обясни, че имунитетът му на евродепутат помага да се блокира границата и да се свърши едно добро дело като предотврати изборния турзъм.

Пред камерата на телевизията застанаха и някои от привържениците на Бареков. Направи впечатление, че някои от тях изпитват сериозни затруднения да говорят членоразделно и да прочетат какво е изписано на плакатите им.

Станете почитател на Класа