Антон Кутев: Видях цялата идиотия да работиш с ДПС в един смесен район

Ще посветя един месец да намаля хапчетата, защото откакто съм депутат започнах да пия хапчета за кръвно, за холестерол, за диабет и т.н.,. а след това ще видя какво ще правя. Имам достатъчно възможности. Винаги извън парламента съм живял по-добре, отколкото в него.
Това каза Антон Кутев от БСП, който не успя да влезе в парламента за сметка на депутат от „Атака" от Силистра. Резултатът Кутев обясни така: Не станах депутат, защото не си изкарахме гласовете. Друг е въпросът, че това, че депутат от „Атака" от Силистра влиза не е справедливо. БСП и „Атака" не са съпоставими в Силистра, категоричен бе той.
За работата си в Силистренския регион по време на предизборната кампания Антон Кутев каза: Аз видях цялата идиотия да работиш с ДПС в един смесен район и не искам това никога повече да ми се случи.
Той визира несправедливи назначения там като посочи: Въпросът тук не е в имената. Въпросът е, че назначенията трябва да стават по начин, по който не пречиш на обществото. А хората там, по думите му, се чувстват изиграни.
Що се отнася до започващите политически консултации Кутев заяви, че не вижда как с 12-те червени линии няма как БСП да постигне споразумение с ГЕРБ. БСП трябва да устои своята идентичност, категоричен бе той.

Станете почитател на Класа