Слави Бинев: Ние в тройки не участваме!

Подтекстът е ясен, ние в тройки не участваме. Ще подкрепим програма, която е в интерес на обществото. Такава програма изключва по дефиниция участието на политически лидери и други заложници в едно управление. Това коментира пред bTV Слави Бинев, бивш евродепутат, активист на Патриотичния фронт, след като вчера от Реформаторския блок поискаха правителство с участието на трети играч.За мен не е важно какво иска Борисов. Нас ни интересуват единствено желанията и проблемите на хората, които ние искаме да защитим, допълни Бинев.

Не знам кой се е объркал, ние имаме последователна позиция и не знам защо ни каните по стодиа, ние повтаряме едно и също. Все едно се очактва да изпуснем нещо, което да се разчете като разнобой.

За нас няма значение кой ще изпълнява тази програма, а е важно да имат качества да я изпълнят. Има наредени вече 15 министри. Как са избрани, нали вие, ако си избирате сътрудник, ще ги подбирате по качества, поясни Бинев.

Той изтъкна, че никога няма да се отметне от думите, казани по адрес на Бойко Борисов преди време. На въпрос какво е отношението му към Бойко Борисов Бинев посочи, че това е едно безкрайно недоверие. Не знам как обществото може да се спъва в един и същи камък, коментира активистът на Патриотичния фронт.

Казвали сте, че Бойко е "тиквен Буда", "Бойко ме поръча", "Глупостта е основният ми опонент, а Борисов е явен представител на това" и пр. и пр., стоите ли зад думите си?, попита го водещият. Да, винаги стоя зад думите си, отсече Бинев. Консенсусен, овладян човек ни трябва за премиер, допълни той.

Станете почитател на Класа