Петър Москов: Хващам се на бас, че Борисов няма да се кандидатира за президент!

Извинявам се, че нямам глас. Вицепремиерът Бъчварова ми хвърли този вирус. Така че ще видим с коалиционното споразумение как ще е. Така шеговито здравният министър Петър Москов започна разговора в студиото на Нова телевизия. На въпрос дали жена ще е следващия президент на България, той отговори: „Със сигурност Борисов няма да се кандидатира за президент. Хващам се на бас. Но заявката за жена президент ми се струва, че не е отговор в тази насока".Запитан дали ще има предсрочни избори през есента, Москов отговори: „Местни избори ще има. А за всякакви други сценарии нямам отговор. За да ни провокира ГЕРБ, трябва да има причина. Мисля, че проявихме достатъчно здрав разум и го показахме. Много хора виждат в това компромис и „яздене" от някого. Но пак ще кажа – тук става дума за здрав разум".

Според Москов в управляващата коалиция няма скандали. „По-скоро е нужно поле за много тесни разговори. Ще бъде създаден Съвет за развитие, който ще бъде израз на общата платформа на мнозинството".

Москов коментира и ситуацията с ТЕЛК, но водещите Ани Цолова и Виктор Николаев съжалиха, че го накараха да отговаря на въпросите им. „Нямате глас, спрете да говорите. Съжалявам, че ви измъчихме", смили се Цолова.

„Хомеовокс през час 10 пъти на ден. Пробвал съм го. Помага!", заяви Николаев.

„Малко нагло е да посъветваш лекар в ефир", не пропусна да клъвне колегата си Цолова.

„Нагло е, ама помага", не отстъпи Николаев.

Станете почитател на Класа