Борисов спря въпроси за "братовчеда Ради"

Премиерът се накара на Хекимян, че чете ДУМА, водещият се отказа да коментира темата с къщата в Барселона

 

 

На вас ДУМА ли ви е основният вестник? С тези думи премиерът Бойко Борисов открито нареди на водещия по БиТиВи Антон Хекимян да не се занимава с темата около къщата в Барселона и братовчеда Ради. Разследването за топлите връзки между фирма "Ипон", дъщерята на Борисов и въпросната къща в Испания, е на първа страница на ДУМА днес. Докато Борисов и Мария Габриел обясняваха в ефир колко е добро за България и Европа управлението на ГЕРБ, премиерът надникна в таблета на водещия. Свъси вежди и даде ясно да се разбере, че няма намерение да отговаря на въпроси по скандала.

 

https://www.mignews.info/wp-content/uploads/2019/05/kashta-jovcheva-655x442.jpg


Хекимян не успя да прикрие притеснението си и дори попита Борисов "малко или много ще ви ядосаме, господин премиер". После обясни, че веднага маха ДУМА от екрана на таблета си и си пуска сайта на БиТиВи.
Борисов пак се намуси, а водещият продължи да се обяснява и опита да успокоип премиера, че нещата, които пише в ДУМА зрителите не ги виждат.

 

https://www.skandal.bg/pic/home~UiSup0~qvJ7M6_j.jpg


Аз нали ги виждам, още повече се ядоса Борисов. Хекимян продължи да замазва ситуацията, а темата с къщата в Барселона замина под килима. Разговорът продължи с въпрос за Корнелия Нинова. Борисов доволно я поде и обясни колко много омраза има в очите на "онези от БСП". Той искал хората просто да си вършат работата, а социалистите само омраза пръскали.
Разказа също, че след като си изкара мандата ще се върне в партията като редови член и затова вече си подготвя наследници.
Ядоса се много и на въпрос дали си е върнал партията от Цветанов. "Тя никога не е била негова. Въпросът е не как ще продължи партията без Цветанов, а как ще продължи без Борисов", развълнува се премиерът.

https://duma.bg

Станете почитател на Класа