Джамбазки: Поведението на "Атака" по време на предизборната кампания беше недопустимо

От телевизията на "Атака" се занимаваха денонощно с това дали имам тризонет, дали съм от стар цигански род и други. Личните клевети ще минат през съда. Валери Симеонов се държеше почтено по време на предизборната кампания

Поведението на "Атака" по време на предизборната кампания беше недопустимо. Върху нас беше съсредоточена кафява кампания.

От телевизията на "Атака" се занимаваха денонощно с това дали имам тризонет, дали съм от стар цигански род и други. Личните клевети ще минат през съда. Това заяви водачът на евролистата на ВМРО Ангел Джамбазки в сутрешния блок на Нова телевизия.

"Може би имаме грешка в това, че отначало нямахме решение и договорка за евроизборите. Не може един да пуска тока, а друг да го гаси. Това не е партньорство. През кампанията ние не казахме и една лоша дума за никого", каза още той.

"Андрей Слабаков имаше учудващо висока подкрепа, въпреки това, че нямаше предизборна кампания. Юлиан Ангелов също е високо подкрепян. Ние избрахме хора, които няма да излагат себе си, партията и държавата си в Европа", допълни водачът на евролистата на ВМРО.

"Валери Симеонов ме поздрави, но Сидеров не. Симеонов се държеше почтено по време на предизборната кампания", завърши Ангел Джамбазки.

 

 

 

Станете почитател на Класа