Нинова хвърля Елена Йончева на лъвовете заради загубата! Някой услужливо изпълнява поръчката!

На "Позитано-20" намериха изкупителна жертва за загубата на евроизборите. Хвърлят Елена Йончева на лъвовете, за да удовлетворят желанието за мъст. И ако това е неморално, подло, гадно, гнусно и отвратително, то Елена Йончева сама си е виновна, че от самото начало не разбра, че я употребяват по най-мръснишкия начин!

Ето какво казва гл. редактор на сайта Епицентър Валерия Велева пред камерите на Канал-3:

Не виждам защо Корнелия Нинова да подава оставка, това ще означава разпад на БСП, каза гл. редактор на Епицентър.

Смятам, че госпожа Йончева трябва да се откаже от мястото си европарламента. Тя трябва да поеме отговорност за тази изборна загуба. Тя се оказа неподготвен политик, нейна е една огромна част от загубата на тези избори. Тя не е и разследващ журналист - нито едно нейно разследване не завърши докрай. Може би самата тя се е надценила - трябва да си знаеш пределите, значи самата ти си се надценила. Такава оценка за участието на Елена Йончева в кампанията за евроизборите направи гл. редактор на "Епицентър" Валерия Велева в изборното студио на Канал 3.

"Азбучна истина е, че 3-4 дена преди избори не се вадят компромати, негативни кампании - за зайчарник, за къщата в Барселона. Елена Йончева повтори грешката на Петър Стоянов, когато той извади компромат и загуби изборите (срещу Първанов). И това бе казано на Елена, защото изборите са емоция.

В момента, в който Борисов влезе на терена и разчисти всички останали, и жените започнаха да му се хвърлят, не можеш да вадиш нещо негативно, с агресия", сравни Валерия Велева.

Според нея, обаче, лидерът на БСП Корнелия Нинова не трябва да подава оставка. "Не смятам защо Корнелия Нинова трябва да си подава оставка, защото това означава разпад на БСП. Вътрешната опозиция срещу нея е много креслива и яростна, но тя си няма лидер. Ако Нинова излезе от играта, ще се случи това, което стана с десницата след Иван Костов", категорична бе Валерия Велева.

Изводите си правете сами!!!!

Станете почитател на Класа