БСП е в политически мат!

Срамувам се от безумното зрелище, което се разигра вчера на заседанието на 49 Конгрес на БСП. Зрелище, което бе спретнато от обезумялата председателка и демагогската й клика. Добре обмислен сценарий, който прерасна в пагубен спектакъл на демагогията. За пореден път ръководството на БСП показа, че за тях няма никакво значение какво искат структурите в страната, редовите социалисти и симпатизанти.

Срамувам се от тази грозна борба за запазване на постове, влияние, изродена до личностно унищожение.

Не бе дадена и възможността на т.н. опозиция да изрази позициите си. Но цинизмът на водещия Деница Златева не изненадва вече никой.

 

 

Срамувам се от наглостта и безочието на тези „герои“ на безумието.

Срамувам се от целия този фалш и задкулисие. От усилията им да създадат механизъм за опорочаване на истинската същност на идеалите и ценностите. Всичко, което се случи на Конгреса, не само застрашава БСП. Нинова и кликата й погребаха БСП.

Срамувам се от лъжите, които днес изрече Нинова по БТV. В действителност образът на председателката се оказа много удобен за една цел – налагане и утвърждаване на господството на Нинова и ръководството. Опозицията била притискала структурите. Някой вярва ли на тази лъжа. Крадецът вика : „Дръжте крадеца“. Не опозицията, а кликата на Нинова се втурна в битка срещу „врага с партиен билет“ и да “ спасява“ лидера си. И от кого? От социалистите ли? От тези, които щом изразят позиция или се противопоставят на пагубните решения на ръководството, се изправят срещу безмилостните лъжи и клевети, сътворени от същите тези лакеи, са готови да разкъсат и стъпчат всеки, който се изпречи на пътя им.

Ако същите тези „другари“ бяха положили и половината от усилията и енергията си за Евроизборите, вместо да спасяват Нинова, нямаше да ги загубим. Но това е друга тема.

Какво следва?

Със сигурност БСП няма да спечели никакви избори занапред.

БСП е в политически шахмат – три години отвсякъде мат, а лидерът и кликата му не си отиват.

Стела Кехайова

Станете почитател на Класа