Борисов за Радев: Нинова и Манолова са го обградили. Ошашавиха го този човек! То е чудо около него!

 

„Хубаво е да говориш за върховенството на закона и да го нарушаваш. Той партиен лидер ли е? Аз съм лидер на партията, участваща в изборите. Той на коя партия е шеф?", коментира Борисов.

Премиерът Борисов гласува в Банкя. 

„Дадох гласа си София да стане по-хубав град. Това което ние сме направили за чистотата на въздуха... Когато аз станах кмет на София Кремиковци бълваше дим във всички цветове на дъгата“, каза Бойко Борисов. 

 

Пожелавам на моите колеги от Варна, Силистра, Добрич, Благоевград, които са на балотаж и те да се представят добре“, каза той.

 

Радев днес агитира. Той партиен лидер ли е. Аз съм партиен лидер. Той на коя партия е шеф?“, попита нервно Борисов в отговор на въпрок как ще коментира думите му, че е притесничелно, че процесът на гласуване е непрозрачен.

 

"То явно само когато той победи, само тогава са честни изборите. Един мъж, обграден с Корнелия Нинова, Мая Манолова, Татяна Дончева, Елена Йончева, Весела Лечева – те го ошашавиха този човек. Нека сме снизходителни. Аз просто не му завиждам. Това е чудо около него“, добави той. 

 

"Това ли ще си говорим в деня на изборите? Дадох гласа си, за да продължи София да расте все по-хубава и по-хубава. Когато аз станах кмет, Кремиковци бълваше дим във всички цветове на дъгата. Канализацията се изливаше в Искър, тя течеше като в приказката, сега рибарите си ловят риба.

 

За мен в София изборите приключиха миналата седмица - ГЕРБ би с разлика. Пожелавам на моите колеги на балотаж да се представят добре. Хубаво е да говориш за върховенството на закона и да го нарушаваш. Той партиен лидер ли е? Аз съм лидер на партията, участваща в изборите. Той на коя партия е шеф?", повтори Борисов.

"Аз съм застанал с уважение пред вас и ми казвате, че съм застанал, за да агитирам, гледайте си работата. Ще се научите да се държите добре", ядоса се на глупави журналистически въпроси премиерът и си тръгна.

"Направихме комуникация с президента Макрон, видяхте", коментира премиерът лаконично обидните квалификации, които френският лидер използва срещу българския народ.

 

Премиерът Бойко Борисов даде гласа си за доброто управление на София на балотажа в столицата. Борисов традиционно гласува в училището в Банкя. 

Той влезе в училищния двор в 14:30 часа, като се срещна със свои съученици и приятели. "Те в техните родни места навсякъде са бити. Не знам роми има ли в Банкя, преди нямаше. Те ги караха да им крадат желязото", коментира Борисов с Красимир Велчев. 

"Този път бюлетините са кратки", отбеляза с усмивка премиерът, докато член на комисията му подаваше бюлетината. 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа