БСП призова: Управляващите да спрат да ровят в миналото и да търсят оправдание, че са некадърни

За пореден път виждаме как се леят крокодилски сълзи за 20 млн. арбитражно дело загубено от България и се забравят 600 млн. евро загубени от България заради недалновидното решение на ГЕРБ да прекрати АЕЦ „Белене“, каза Ерменков

БСП призова управляващите да спрат да ровят в миналото и да търсят оправдание, че са некадърни да управляват. Това каза народният представител от ПГ на „БСП за България“ Таско Ерменков в декларация от в отговор на тази на Александър Ненков от ГЕРБ за „Дунав мост“ 2, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Сегашното управление в лицето на ГЕРБ е евтино на брашното и скъпо на триците. За пореден път виждаме как се леят крокодилски сълзи за 20 млн. арбитражно дело загубено от България и се забравят 600 млн. евро загубени от България заради недалновидното решение на ГЕРБ да прекрати АЕЦ „Белене““, каза Ерменков.

След това в процедура по начина на водене излезе народният представител от ПГ на „БСП за България“ и член на Изпълнителното бюро на БСП Манол Генов. „Искам да припомните вие конкрето много обстоятелства по строителството на „Дунав мост“ 2. Припомнете на г-н Ненков тези обстоятелства, че това беше тотално провален проект от правителството на НДСВ“, каза Генов.

Думата му бе отнета от председателя на парламента Цвета Караянчева с мотив, че излиза от рамките на процедурата по начина на водене.

 

 

Станете почитател на Класа