Борисов в Руен: Влади Горанов ни подканя във Фейсбук - Прибирайте се! Няма ли Нова година за вас!

 

Премиерът пое ангажимент да бъдат ускорени дейностите по строително-ремонтните работи на пътя Айтос – Провадия

Нанков ще е в Перник, докато видя как се работи, сподели с посрещачите си в Руен премиерът Бойко Борисов.

Министър-председателят е на инспекция в Бургаска област.

Посрещачите му обясниха, че най-лекият проход през Стара планина е Руенският.

Влади Горанов ни наблюдава във Фейсбук и подканя: "Хайде, прибирайте се! Няма ли Нова година за вас?", каза им Борисов.

Във Фейсбук премиерът Борисов написа: "Поех ангажимент пред кмета на Руен Исмаил Осман и жителите на общината, че ще бъдат ускорени дейностите по строително-ремонтните работи на пътя Айтос – Провадия. Проектът се финансира от Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г. Айтоският проход е най-удобната и бърза връзка за шофьорите от Варненска област с автомагистрала „Тракия“. Кметът Исмаил Осман благодари на правителството, че отпуска средства за ремонти на улици и за изграждане на спортни обекти в населените места в рамките на общината. Само в община Руен с държавни пари са асфалтирани 50 улици."

По-късно от правителственият пресцентър обобщиха визитата на премиера в Руен.

Само един месец от четирите години се занимавам с избори, после – всички кметове са ми любими и еднакви, заяви министър-председателят Бойко Борисов в община Руен, където се срещна с представители на местната власт.

Кметът на Руен Исмаил Осман (ДПС) благодари за подкрепата, която правителството оказва на общините и по-специално по отношение на инфраструктурните проекти. Конкретно за населените места в рамките на община Руен кабинетът е отпускал средства за ремонти на улици и за изграждане на спортни обекти. „Нали искаме да задържим хората тук, а не да идват в София или Бургас. Виж каква красота е. Така че – уважавайте се, помагайте си“, добави премиерът Бойко Борисов.

Министър-председателят пое ангажимент да бъдат ускорени дейностите по строително-ремонтните работи на пътя Айтос – Провадия. Проектът се финансира от Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г. Айтоският проход е най-удобната и бърза връзка за шофьорите от Варненска област с автомагистрала „Тракия“. Премиерът Борисов изтъкна, че се работи усилено по множество инфраструктурни обекти в страната, като специално акцентира върху АМ „Хемус“ и АМ „Струма“. „Хемус е жизненоважен. Обещавам и ще го правим!“, категоричен беше премиерът.

 

 

 

Станете почитател на Класа