Пиарът на ГЕРБ към Манолова: Колко гнусно, долно и нагло трябва да са пропили душата ти...

Днешната Ви нагла акция пред дома на премиера Бойко Борисов връща България към едни мракобесни времена, срещу които поколения българи се борим и до днес.Няма да позволим на хора като Вас да диктуват дневния ред на България чрез заплахи

Пиарът на ПП ГЕРБ Никола Николов коментира акцията на майките от "Системата ни убива" пред дома на премиера Борисов в Банкя. 

"Колко гнусно, долно и нагло трябва да са пропили душата ти, за да отидеш пред дома на някого и да тероризираш децата и внуците му?! Всички знаем какво означава да изпишеш нещо върху черни чували пред дома на човек" ,написа той по повод акция на майките, които сложиха черни чували пред дома ва Борисов.

"Днешната Ви нагла акция пред дома на премиера Бойко Борисов връща България към едни мракобесни времена, срещу които поколения българи се борим и до днес. И не, няма да позволим на хора като Вас да диктуват дневния ред на България чрез заплахи, терор, блокади и хулигански действия, написа още той 


Ето пълният текст на Никола Николов във Фейсбук:

"Колко гнусно, долно и нагло трябва да са пропили душата ти, за да отидеш пред дома на някого и да тероризираш децата и внуците му?! Всички знаем какво означава да изпишеш нещо върху черни чували пред дома на човек.

Мая Манолова, днес ти мина всички човешки граници! Системата ни убива, от днес Вие не сте организация със социални искания, а политическа шпицкоманда за терор на хамелеона Мая Манолова.

Днешната Ви нагла акция пред дома на премиера Boyko Borissov връща България към едни мракобесни времена, срещу които поколения българи се борим и до днес. И не, няма да позволим на хора като Вас да диктуват дневния ред на България чрез заплахи, терор, блокади и хулигански действия.

Уважавам правото на всеки да протестира, но по мирен и демократичен начин! Всичко останало е опит на анархията да поругае правовия ред и демокрацията.

 

 

Станете почитател на Класа