Стъки подхвана Цв. Цветанов: Няма такъв наглец като Републиканеца!

След като от известно време заплашва да очисти София от агитките протестиращи на "Отровното трио", ММА-боецът Станислав Недков - Стъки, реши да насочи взора си към новоизпечения партиен лидер Цветан Цветанов. "Чуждопоклонникът Цв. Цв. Няма такъв наглец, като Републиканецът", това написа в личния си фейсбук профил съпругът на Юлиана Дончева (правописът му е запазен).

 

"10 години прави изборите в страната, хваща басове и печели часовници за убедителни победи и накрая, когато толкова се е оял с апартаменти, че се чуди на коя тъща да ги запише, почва да се съмнява в изборите, които самия той е правил", допълни шефът на ММА федерацията.

Ето какво още написа Станислав Недков - Стъки (публикуваме думите му без редакторска намеса):

"Като вътрешен министър си позволяваше да издава присъди от парламентарната трибуна срещу български лекари и дълго време мърсеше тв екрана с неприятната си физиономия. Сега, отново се появява, надявайки се на късата памет на хората, и че сме забравили как в продължение на 10 години дерибействаше, като мачкаше свои и чужди. Хубавото е, че небългарския му проект е обречен на провал! За 30 години какви ли не хора се упражняваха да ни управляват.

Убеден съм, че всички помъдряхме и се научихме, че всеки, който обслужва чужди интереси, а не залага на Православната вяра и не поставя българския интерес на първо място, не може да бъде полезен на страната ни. Скоро и презокеанските господари на Цв Цв ще разберат, че са заложили на куц кон. Републиканецът отсега ги предаде, като обяви, че ще се коалира със слугинажът на демократите и на евроджендърите.

П.П. Още през 2013, докато бягаше от мен му казах, че наглеци, като него са вредни за държавата и нямат място в политиката.

Станете почитател на Класа