Люспата Краси Янков призна, че прави партия

До края на годината ще има нов ляв политически проект. Има период на подготовка, но трябва да се случи преди Нова година. Този проект ще представлява левия избирател. Това каза неформалният лидер на отцепниците от БСП Красимир Янков по Канал 3.
 
"Следващите избори ще дадат възможност избирателите да се припознаят в много политически проекти. Затова е нужен и такъв ляв проект."
 
Янков подчерта, че не подкрепя правителството, а осигурява работата на парламента. Той каза, че няма време да се предизвикват предсрочни избори, но колкото по-бързо бъде свалено това правителство, толкова по-малка е щетата. Янков обаче смята, че бюджетът трябва да бъде приет задължително и затова се регистрира в Народното събрание. Той не приема да има ВНС и нова Конституция. 
 
Красимир Янков каза, че всеки, който е напуснал БСП е взел своето решение самостоятелно и припомни, че техните законодателни предложения са започнали да се случват след излизането им от БСП. 
 
Той смята, че общото събрание на прокуратурата трябва да излъчва кандидатури за Европейски прокурори. Според него това е реално предложение.

Станете почитател на Класа