Бабикян: Готови сме да разговаряме с БСП, ще положим максимални усилия за съставянето на кабинет

Бабикян: Готови сме да разговаряме с БСП, ще положим максимални усилия за съставянето на кабинет
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    27.08.2021
  • Share:

В политиката няма място за разочарование. Разочарованието е за бразилските сериали, каза заместник-председателят на ПГ на ИБГНИ

 

Винаги сме казвали, че ще участваме в разговори, както и досега сме участвали. Това заяви в кулоарите на парламента депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме!" Арман Бабикян по повод новината, че третият мандат за съставяне на правителство отива при БСП, предаде Новини.бг.

"За неизвестен кабинет никой не може да каже как ще гласува. Въпросът не е в цифрата на мандата. Ние сме обявили едни принципи и ще продължим да ги спазваме. Това са програмните приоритети, за които се договорихме още с "Има такъв народ". Ще настояваме за това, както и за нашите разделителни линии - да няма участие на ГЕРБ и на ДПС. В политиката няма място за разочарование. Разочарованието е за бразилските сериали", отговори той на въпрос дали в ИБГНИ са разочаровани от факта, че президентът няма да връчи третия мандат на тях.

"Ние сме казали, че ще положим максимални усилия за съставянето на кабинет. Подигравка със съдбата на България е гражданите непрекъснато да бъдат пращани на избори без да има яснота, след като същите хора се върнат в парламента какво ново ще им се е случило след два месеца - мозъчна операция, промяна на моралните критерии? Какво различно ще е станало? Ако има шанс третият мандат, това е шанс на разума, но в никакъв случай не е шанс на безпринципност и никой не трябва да очаква това от нас. Пак ще повторя, че ще настояваме за нашите приоритети - реформа в пенсионната система, в правосъдната система, икономика базирана на образованието и никакви компромиси с бившите управляващи от ГЕРБ и ДПС", обяви Арман Бабикян.

 

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа