ПП са най-добрите агенти на руското влияние в България

ПП са най-добрите агенти на руското влияние в България
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    23.03.2024
  • Share:

 

Парламентът вчера беше особено интересен. ПП/ДБ бяха в пълна изолация за пореден път. 

 

 

 

Всички мачкаха Асен Василев за безобразията, които насътвори във финансите! ГЕРБ и ДПС направиха показно как се вкарва проблем в парламента и мнозинството разкоства Асен Василев, че даже го принуждава и да предприеме действия, които ще са му трудни за изпълнение. 

ГЕРБ и ДПС показаха на ПП/ДБ (ако онези изобщо могат да схващат каквото и да било), че времето им отмина безславно и че само по милостта на ГЕРБ и ДПС те все още дишат политически въздух. 

ПП/ДБ не желаят да разберат, че не те са тези, които доминират политическия дискурс и решенията. Те са тези, които спечелиха битката на паветата, но загубиха войната! 

И загубиха войната от тъпота, от бездарие, от наглост. Най-вече от наглост! Да речем, че бездарието никого не втрещи. Но наглостта им е шокираща. А алчността и схемите им са невъобразими. И преди тях не е било цветя и рози, честност и почтеност. Но тези подминават законите като празна спирка, нарушават Конституцията, поразяват и източват цели сектори от икономиката, обърнаха държавата наобратно с претенцията, че са знаещи, а се оказа, че са спукани БАЛОНИ с изключен интелект. 

Всъщност всеки умствено нормално развит човек знае, че управлението на държавата не може да бъде ЕКСПЕРИМЕНТ и че гражданите не са опитни мишки. 

Народът има чувството, че тези от ПП много се задържаха. Време е да си ходят. Посолството, което ги е одобрило пред бизнесмена (предложил ги на Радев), трябва най-после да спре да се идентифицира с тях под каквато и да е форма. Защото тези допринесоха за нарастване на антиамериканизма в България по неподражаем начин и абсолютно необратимо. 

ПП са най-добрите агенти на руското влияние в България, като тотално отвратиха българите от всякакви симпатии към американския стил на работа, избор на хора за властта, стратегии и планове. 

Не може, ако искаш да имаш България за адекватен партньор в геополитиката, да разсипеш държавата през инсталирането на смайващи измамници във властта. Хаосът, който тези сътвориха, не е в полза на здраво партньорство. Тъкмо обратното.

Станете почитател на Класа