Макс Телеком безплатно подменя крайните устройства на клиентите си с оборудване от по-висок клас



Българският WiMAX оператор Макс Телеком пусна на пазара ново поколение MaxDSL модем, който се отличава с подобрена ергономичност и възможности за скорости на достъп до 30
Mbps за мобилен интернет. Новият модем URoad  е дело на водещия  производител на WiMAX оборудване Modacom. Той е от тип plug-n-play, може лесно да се пренася и инсталира навсякъде, и е еднакво удобен за използване в дома и офиса. Изключително компактен с размери – 123 x 107 x 23 мм. и тегло 172гр., което го прави много удобен за пренасяне.


 Компанията заменя безплатно устройствата на всичките си MaxDSL клиенти с новия модем. Това ще позволи на потребителите на оператора да използват още по-надеждни, качествени услуги с по-високи скорости на мобилен интернет. С пускането на пазара на новия МаxDSL модем, Макс Телеком ше предложи на клиентите си интернет услуга със скорости  два до четири пъти по-високи от досегашните, с безплатно безжично устройство и ниски месечни такси, без ограничения в трафика. MaxDSL услугата на Макс Телеком се предлага в пакет с 6 GB електронна поща и достъп до над 50 телевизионни и радио програми.

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа