Завръщане към радостта


СЕМИНАР за духовно развитие и себеоткриване на Хорхе Луис Делгадо в София - „ЗАВРЪЩАНЕ КЪМ РАДОСТТА“  ще се проведе10, 11 май, от 18.30 и на 12 май, събота от 9.30 до 17.30 часа. 

Този семинар е покана да станем деца на Слънцето, да си върнем радостта на духа и да се научим истински да празнуваме в своето ежедневие. Хорхе Луис Делгадо ни предлага автентични практики от духовното наследство на инките. Усвоил тези практики от старейшини и духовни водачи, пазители на древните традиции на инките в Андите, Хорхе Луис ще представи тези мощни древни послания, за да научи участниците как да достигнат до своя собствен дух и собствената си креативност, като живеят един пълноценен живот. Тези древни вярвания и практики ще разширят собственото енергийно поле на участниците, ще разкрият новия смисъл на живота в епохата на Водолея. Участниците в семинара ще открият неограничените възможности, съдържащи се в трите основни закона – Любовта, Служенето и Мъдростта на неостаряващото космическо послание на древните инки.



Хорхе Луис ще разкрие смисъла на Пачакути – новия цикъл от съществуването на Земята – в своята лекция, съпроводена със слайд шоу, което документира енергийната мощ на свещените места в Перу и Боливия. Като ЧАКАРУНА от народа аймара, той ще преведе участниците през вековните ритуали на своите предци. Ще представи една пъстра церемония – ДЕСПАЧО, а всеки участник ще има възможност да участва в нея.

Основните теми, които ще бъдат представени на семинара са:
- Циклите в живота и 2012 година в традицията на инките
- Трите ключа към щастливия живот
- Завръщане към духовната ни същност и откриване на радостта да бъдеш себе си


Станете почитател на Класа