Nikki Sixx от Motley Crue си татуира колега, Tommy Lee иска дамите топлес

Георги Иванов

Ексцентричният басист на Motley Crue Nikki Sixx си направи нова татурировка на десния крак дни преди концерта на глемърите в Каварна на 1 юли, издадоха от антуража им. Картинката е малко над коляното и представява лика на китариста на бандата Mick Mars. В пиратски стил, тя е част от последната фотосесия на бандата, издържана изцяло в черно и бяло и в разбойнически дух.
Nikki Sixx, който е един от основателите на Motley Crue, обясни постъпката си като знак за приятелство и дълбоко уважение към китариста и, разбира се, като поредната изненада и повод за забавление. Mick Mars от своя страна много се зарадва и се почувства особено щастлив от този жест. Хулиганите на рока, както наричат четиримата от Motley Crue, ще забият на сцената на “Калиакра рок фест” 09 на 1 юли след единствената дама участник на фестивала - Lauren Harris, която ще ги подгрява. В Каварна всеки член на Motley Crue ще разполага с лична гримьорна, която трабва да е декорирана с черен плат и мека мебел. Мебелите не трабва да са кожени, а за да се чувстват уютно и като у дома си, рокерите си водят и специален личен декоратор, съобщиха организаторите от “Жокер Медиа” и община Каварна. В България четворката пристига по повод 20-ата годишнина от излизането на най-успешния им албум “Dr. Feelgood” и ще бъде в оригиналния си състав. Тази година четиримата продължават своя Crue Fest 2 tour, а първото им турне Crue Fest от миналото лято беше обявено за най-успешното лятно турне в САЩ от авторитетното Rolling Stone magazine.
За феновете на култовата калифорнийска банда “Класа” потърси отзиви от предишните им изяви на Стария континент. Най-голямото шоу в типичния си стил ще направи барабинстът Tommy Lee, който освен че ще покаже майсторлъка си с палките, ще направи и коронното си шоу с публиката. По време на него той разпява аудиторията и накрая кара младите хубавици да захвърлят блузките и сутиените си, крещейки We want titis. Crue ще забият както славните си хитове като Kickstart My Heart, Wild Side, Shout At The Devil, Girls, Girls, Girls и Dr. Feelgood, така и парчета от новия им албум Saints Of Los Angeles.
Другите легендарни рок гости – Scorpions, които ще видим на 2 юли, са решили да се возят на родна територия само в луксозни лимузини. Изискването им към организаторите от “Жокер Медиа” и община Каварна е автомобилите да не са по-стари от две години и, разбира се, предпочитат те да са само немски марки. Rudolph Schenker и компания ще забият твърдите си парчета Bad Boys Running Wild, Blackout и Big City Nights. Те няма да подминат и любимите купонджийски блусове от 80-те години на миналия век Still Loving You и Send Me An Angel. В края на шоуто им е Wind Of Change, а за капак ще увеличат скоростта на вятъра до краен предел с Rock You Like A Hurrican.
Вчера пък бе световната премиера на десетия студиен албум на Dream Theater – Black Clouds & Silver Linings. Прогресив бандата ще забие във финалната вечер на “Калиакра рок фест” на 3 юли, броени дни след излизането на дългоочакваното им CD.
В рамките на фестивала ще гостуват още Blind Guardian и Edguy на 2 юли преди Scorpions, a на 3-и прeди Dream Theater ще видим и Cynic. Билетите за рок събитието на годината у нас са в продажба в Билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Цената на билет за един ден е 55 лв., а общ билет за трите дни е с цена 100 лв. Тридневният билет дава възможност за участие в томбола с награда чисто нов мотор Harley-Davidson Sportster Iron 883.

Станете почитател на Класа