Стефан Мавродиев поставя „Лолита“

„Лолита“ на Набоков ще оживее под режисурата на Стефан Мавродиев на сцената на Младежкия театър. Заместник-директорът на трупата Петър Кауков потвърди за “Всеки ден”, че “Лолита” е заложена в бъдещата програма, но отказа да даде повече информация, освен че премиерата евентуално ще бъде в края на тази и началото на следващата година.
Другите две постановки, включени в афиша, са сто процента сигурни - дори едната вече се репетира под режисурата на самия Кауков. След като откри с кастинг дете актьор за ролята на Джим Хокинс, той и екипът в Младежкия вече работят по класическото заглавие “Островът на съкровищата”. В главните роли ще видим Атанас Атанасов, Светослав Добрев, Дарин и Деян Ангелови и други. Сценографията ще е на Венелин Шурелов, а премиерата трябва да бъде през октомври.
За камерна сцена ще започнат репетиции на пиесата „Осем жени“ с режисьор Биляна Петрова с участието на Станка Калчева, Ярослава Павлова, Ангелина Славова, Яна Титова, Мая Бабурска, Искра Донова, Силвия Лулчева, Венета Зюмбюлева.

Станете почитател на Класа