Завладяващият психологически трилър „Игра на непознати“ излиза с логото на "Милениум"

 „Игра на непознати“ излиза  с логото на издателство „Милениум“. С тази книга  американскиян автор Питър Гадол се сеща да първи път с  българския читател.

 

„Игра на непознати“ е мистериозен, заплетен и безпощадно интригуващ трилър, който ще въвлече читателя в една необикновена игра, в която ще се почувства на мястото на главните герои. Следенето в социалните мрежи изглежда като детска игра пред ужасяващата реална игра на непознати, превърнала се в хит сред скучаещите хора. Майсторът на словото Питър Гадол описва брилянтно завладяващата и мистериозна игра в премиерната си книга „Игра на непознати“.

 

 

http://www.bookpoint.bg/files/mf/books/109500_pic_m.jpg

 

 

Предизвикателният роман представя историята на Езра, приятелят на Ребека, който изчезва безследно, полицията е странно незаинтересована от случая. Допускат, че се е включил в играта на непознати. Всеки от тях си избира случайна жертва и започва непрестанно да я следи, става част от живота ѝ, нейна неизменна сянка и невидимо присъствие във всеки миг от ежедневието ѝ.

 

Отначало в играта има строги правила – без пряк контакт, без саморазкриване, когато те усетят, изгаряш. После обаче всичко се обърква, участниците все по-често и нагло прекрачват границите, замесват се в улични гонки, подслушване, взлом, прелюбодеяния, убийства... Ребека се включва в играта, за да открие приятеля си, но неусетно сама се превръща в главен заподозрян.

 

Кой стои в основата на тази мания? Кой дърпа конците ѝ? Може ли да бъде спряна? Ще успее ли Ребека да се върне към нормалния живот в свят, в който всеки е непознат и различен от това, за което се представя?

 

Интригуващата история ще ви въвлече в игра на непознати, в която ще се чудите дали случайно вие не сте главните герои в мистериозния свят на преследването.

 

Имате ли чувството, че някой ви следи. Огледайте се - някой в тълпата може би ви наблюдава…или може би вече сте част от играта на непознати. Спокойно не изпадайте в параноя...

Завладяващият психологически трилър „Игра на непознати“ ще зарадва българските читатели с превод от Маргарита Терзиева и оформление на Фиделия Косева.

 

Станете почитател на Класа