8750 безплатни билета за прощаването с Джако

Фенове на Майкъл Джексън празнуват, след като спечелиха така желаните билети за поклонението пред певеца във вторник в „Стейпълс сентър“ в Лос Анджелис, съобщи Асошиейтед прес. За безплатните билети се регистрираха над 1,6 милиона души. Печелившите са само 8750. Всеки от тях ще получи по две билета. Шансът за получаване на билет беше 1 към 183.
В „Стейпълс сентър“ ще бъдат допуснати 11 000 души с билети. Още 6500 места са предвидени в съседния театър "Нокия". Улиците наоколо ще бъдат затворени, за да бъдат спрени опитите на хора без билети да присъстват на службата в памет на Майкъл Джексън. Церемонията няма да бъде предавана на гигантския екран пред центъра.
Притежателите на билети имат индивидуален код и инструкции как да ги вземат от стадион "Доджър". Там с билета те ще получат и гривна. За да влязат в „Стейпълс сентър“, хората трябва да имат и билет, и гривна. Всеки човек, спечелил билет, получава още един и втора гривна. Втората гривна вече създава възможност за продажба на черно.
Погребална процесия в града няма да има. Семейството на Майкъл Джексън планира частна церемония в гробището "Форест лоун" в Холивуд хилс. Службата в памет на Майкъл Джексън ще бъде излъчена на живо по пет телевизии. Преподобният Ал Шарптън призова за национални "бдения на любовта" за Майкъл Джексън и предложи неговите фенове да се съберат в училища , културни центрове и църкви, за да говорят за "посланията" на певеца, а не за "бъркотията", свързана със смъртта му.
Междувременно сензационните публикации около смъртта на Джако се множат. Тайнствена сянка, наподобяваща фигурата на Майкъл Джексън, е
забелязана в "Невърленд" - бившия дом на покойния Крал на попа - по време на живо телевизионно предаване, излъчено миналата седмица, пише в. "Сън".
Духът е преминал бързо в дъното на един от коридорите на ранчото в посока от ляво на дясно, след което е изчезнал. Това се е случило по време на предаването "Невърленд отвътре" /"Inside Neverland"/, в което е включено интервю с Лари
Кинг и Джърмейн Джексън, един от братята на Майкъл. Нито водещият, нито операторът са забелязали сянката. Видеото е качено в сайта YouTube и наблюдателни фенове са видели призрака, след което слуховете са се разпространили в интернет пространството като пожар. Предаването е излъчено седмица след смъртта на Краля на попа. В него Мико Брандо, син на Марлон Брандо и дългогодишен приятел на Майкъл Джексън, развежда снимачния екип из "Невърленд". В един момент камерата се насочва към дълъг коридор. Точно тогава в неговия край се появява сянката. След качването на видеото в YouTube форумите са наводнени от съобщения на фенове, които твърдят, че това е духът на Майкъл Джексън.

Станете почитател на Класа