Всичко за любовта. Как да я срещнем, разпознаем и съхраним

 

  • Азора Райсе автор на шест книги, публикувани отКнигоиздателска къща „Труд”. Вълнуват я съдбата и житейския избор, отношенията между хората и най-вече любовта като най-висшето чувство, което прави хората щастливи и успешни. За повечето от тях въпросът дали любовта съществува днес и какво всъщност е тя има лесен отговор. Отговорът е „да”, тъй като без нея не би съществувало човечеството. Липсата на любов би била пагубна за нашата цивилизация. Днес за хората става все по-трудно да отделят време за любимите си и това налага любовта да се променя. Романтиката, позната ни от книгите и поезията, е изчезнала, заменена от общуването чрез интернет и съобщения.
    Въпреки този си високотехнологичен вид, любовта все още съществува. Често хората, които се обичат, прекарват времето си заедно в интернет, разделени от стотици километри разстояние, но те изпитват същите чувства и емоции, които са изпитвали дедите им, когато интернет и телефоните са били само в мечтите на някой изобретател.
    В книгата сиАзора Райсотговаря на въпросите, които вълнуват всеки влюбен и всеки, който търси любовта – какво харесват и какво не харесват мъжете и жените, кои са най-честите им страхове, как да изглеждат секси и да бъдат харесвани, как да покажат чувствата и намеренията си, защо партньорите си изневеряват и т.н.

Станете почитател на Класа