Сватбен танц стана хит в You Tube

В истинска уебсензация се превърна сватбен танц на двойка от Минесота, който беше качен в популярния интернет сайт за видеообмен YouTube, предаде АФП. Танцът е заснет по време на сватбената церемония на Кевин Хайнц и Джил Петерсън в Сейнт Пол, Минесота, от самите тях. Видеото е гледано 4,75 милиона пъти само за седмица.
В петминутното клипче церемониалмайстори, шаферки и шафери танцуват по пътеката в църквата под звуците на парчето на Крис Браун Forever. Вижда се изумлението на събраните за тържествената церемония гости. Младоженецът изпълнява салто по пътя си към олтара, а неговата кършеща бедра булка получава овации, докато се присъединява към него за размяна на тържествените обещания във вечна вярност.
Питерсън и Хайнц заявяват пред телевизия NBC, че идеята за танца е била на младоженката, а единствените, които знаели какво ще се случи, били родителите на двойката.
Госпожа Хайнц споделя, че винаги е обичала да танцува, защото това бил начин да изрази себе си. “Радвам се, че не се нараних”, споделя притесненията си за изпълненото салто младоженецът. Двойката издава, че шоуто е било репетирано само веднъж в продължение на час и половина с другите участници в изненадващия танц.

Станете почитател на Класа