Цените на билетите на черно за концерта на Мадона паднаха рязко

До концерта на Мадона остават броени часове, а все още не е уточнена бройката на полицаите и колите, които ще я ескортират от летище София до стадион „Васил Левски“. Организацията се бавела заради самата мегазвезда, която постоянно променяла изискванията си и конкретната бройка на хората от екипа си. Това обясниха за „Класа“ от „ВИП секюрити“ компанията, на която е поверена охраната на Мадона и на целия концерт. Засега също е неизвестно откъде точно ще мине Кралицата на попа. Предварително са начертани три маршрута за придвижване на кортежа й. По кой точно ще тръгне обаче, ще стане ясно едва в последния момент, когато на място ще се прецени обстановката в града.
Вероятните варианти от аерогара София до стадион „Васил Левски“ са следните: бул. „Брюксел“ - „Цариградско шосе“ - Орлов мост. Вторият е бул. „Христофор Колумб“ - ул. „Асен Йорданов“ , бул. „Шипченски проход“ - алея „Яворов“ - бул. „Драган Цанков“. И третият - бул. „Христофор Колумб“ – ул. „Асен Йорданов“ – бул. „Г. М. Димитров“ - бул. „Драган Цанков“.
Засега сигурното е, че Мадона каца с частния си самолет на летище София и директно запрашва за „Васил Левски“.
В последния момент ще е ясно и дали министър-председателят Бойко Борисов ще присъства на шоуто. Това съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет. За президента също още не е потвърдено дали ще уважи голямото музикално събитие. Покани за лайфа са получили всички държавни ВИП персони. Но кои ще дойдат, ще се разбере в петък. Те ще бъдат настанени във ВИП зоната, където ще има и много известни музиканти. Засега е сигурно, че лайфът ще уважи военният министър Николай Младенов в компанията на три свои приятелки. Строителният министър Росен Плевнелиев ще води най-големия си син, а дипломат номер 1 Румяна Желева ще гледа шоуто с мъжа си. Културният министър Вежди Рашидов ще бъде по това време на "Аполония". Главният архитект на София Петър Диков пък ще прати жена си и двете дъщери.
От екипа на Мадж имат строго изискване - абсолютен контрол на достъпа. Всички, които работят за концерта, ще бъдат допускани в зоните, като преди това ще минават през 5-6 цедки. За всяка зона ще има различни по цвят пропуски. "Хората, които ще са най-близо до Мадона, ще се броят на пръстите на двете ми ръце", съобщава Атанас Симеонов, шеф на „ВИП секюрити“. Специално от екипа на мегазвездата имат изискване да не се пуска публиката по-рано от 17,30 часа. Въпреки това от фенклуба на Мадона се събират още в петък в късния следобед и ще опънат палатки. Ще нощуват и денуват до самото шоу. Целта - да вземат първия ред на терена. Концертът ще започне около 21 часа и ще продължи около 2 часа. Мегазвездата няма да дава интервюта и веднага след концерта ще отпътува от София. Два са възможните варианти за нощувката й на 29 срещу 30 август – Румъния или Австрия.
Със сигурност концертът й в България ще бъде много по-различен от останалите в турнето й, защото съвпада с рождения ден на Майкъл Джексън. Уникалният лайф в София вероятно ще бъде сниман от няколко чужди телевизии.
Кралицата на попа пристига с рекламните си щандове.
Те ще бъдат разположени до всички входове. Цените на предлаганите материали няма да бъдат съобразени с покупателната възможност на българина. Те са еднакви за всичките й концерти, обясниха организаторите. Така например една тениска ще струва 40 евро, а потник – 45 евро. Въпреки това е сигурно, че феновете й, които са си купили билети за 100-200 лева, няма да се поколебаят да се закичат с лика на любимката си, колкото и да им струва това. Цените на билетите на черно паднаха драстично.
Хитреците, които първи закупиха по няколко билета, в очакване да ги изтъргуват по-късно на тройни и четворни цени, са тотално разочаровани. В момента онлайн се предлагат билети дори на цена от 40-50 лева.


По време на полет голямата певица гладува, пие само вода и витамини
Мадона практикува йога и пилатес от години и следва дисциплиниран макробиотичен хранителен режим, който включва консумирането на зърнени храни, ориз и сурови зеленчуци, но изключва приемането на кофеин, алкохол, хляб и хлебни продукти.
Актуалната диета, която ползва Мадона, е написана от нейната лична треньорка Трейси Андерсън и следва стриктни правила, които изключват от ежедневното меню алкохол, преработена храна, мляко и млечни продукти, както и всички видове подправки, които складират мазнини в организма.
Не се разрешават и плодове от кореноплодни растения като картофи, а като цяло въглехидратите са ограничени до минимум.
Задължително е пиенето на вода от литър и половина до три литра дневно. Диетата се основава на приемането на около хиляда калории дневно максимум.
Ястията, които са разрешени, са крехки меса без сланина и салата или задушена риба със зеленчуци. Включва също следобедна закуска с плодове като грозде или боровинки.
По време на пътуване със самолет тя не се храни през целия полет, като поема само вода и висока доза витамини.

Станете почитател на Класа