Любимката на Джеймс Бонд разкри прелестите си в календар

Последното момиче на Джеймс Бонд - Олга Куриленко, разкри прелестите си за календара по случай 150-ата годишнина на марката Campari. За луксозното издание г-ца Куриленко показва 12 различни жени, а фотосесиите са снимани в Милано. Разходката в 12 кадъра започва от старинен трамвай и преминава през едни от най-впечатляващите спирки на италианския град, като в центъра, естествено, е и бутилката на Campari. 16-ото момиче на най-известния таен агент в света партнираше на Даниел Крейг в последния филм за Джеймс Бонд „Спектър на утехата”/Quantum of Solace/. Календарът на Campari пък е 11-и поред и отново залага на силата на женската красота.
Лимитираното луксозно издание ще бъде отпечатано само в 9999 бройки по целия свят. У нас ще пристигнат едва 100 броя. За снимките стилистите подбират едни от най-престижните модни марки като La Perla, Gucci, Jil Sander, Gianfranco Ferré, Fendi, Valentino и Giuseppe Zanotti. Любимият вкус на Куриленко е коктейлът Campari Orange, в който се смесват 40 мл от напитката с 80 мл портокалов сок. Сервира се с резенче портокал и лед.
Днес марката се е превърнала в един от символите на луксозния начин на живот „по италиански“. Напитката е свързана с философията за пиенето на коктейл или слабоалкохолно питие преди вечеря. Модата на т.нар. аперитив, който за съжаление у нас се свързва с пиенето на водка или ракия, е истинско изкуство вече във Франция, Австралия, Белгия, Германия и Швейцария. В последните 20 години чашата ексклузивна напитка преди вечеря е съвсем нормална част от начина на живот, защото преди всичко е свързано с приятелите и новите запознанства. Днес подобни практики са неизменна подробност от почти всяко културно или социално събитие. Преди любимата на 007 в календара на Campari са снимани световни красавици от ранга на Салма Хайек, Джесика Алба, Ева Мендес.

Станете почитател на Класа