Шоуто "Като две капки вода" се завръща в тв ефира с Рачков и Геро

Шоуто "Като две капки вода" се завръща в тв ефира с Рачков и Геро

Classa.bg - Иван Върбанов / Гответе се за яко шоу! На сцената се завръщат Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро. А всички ние ще аплодираме старта на 12-тия сезон на шоуто "Като две капки вода" в тв ефира.


След хитовите 11 сезона и 148 живи предавания, развлекателното предаване ще посрещне новите звезди, които ще се борят за титлата „Най-добър имитатор".

Преди официалния старт на дванадесетия сезон на шоуто, зрителите ще видят благотворителната вечер „Като две капки вода за всяко дете", която NOVA осъществява в партньорство с УНИЦЕФ България. Благотворителното издание застава зад каузата за борба срещу насилието срещу деца във всичките му форми.

На 18 февруари (неделя) в 20:00 часа под прожекторите ще излязат 8 уникални дуета между любими български звезди и талантливи деца. Сцената ще завладеят Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните малки партньори.


С помощта на набраните средства, УНИЦЕФ ще работи за разпространение на модела на центровете за деца и семейства пострадали от насилие "Зона ЗаКрила" в цялата страна, за превенцията и реакцията в случаите на насилие, сексуална злоупотреба и експлоатация на деца онлайн и ще продължи да обучава различните специалисти - социални работници, здравни и медицински специалисти, полицаи, прокурори, адвокати и др.

Станете почитател на Класа