Електрическият велосипед на “Смарт” вече може да се поръчва

Новият електрически велосипед на компанията “Смарт” има 26-инчови колела, тежи 26 кг и се произвежда в два цвята: кристалнобяло и зелено, информира t3.com.

Гери Севидж, мениджър в “Мерцедес Бенц”, каза: “Следвайки успеха на електрическата кола “Смарт”, този велосипед е естествена стъпка за компанията и потвърждава нейната сила в доставянето на интересен, ефикасен и индивидуален начин на придвижване.”

Велосипедът е оборудван с контролен панел, който показва нивото на батерията, общото и дневното покрито разстояние и времето и други.Компанията твърди, че 432 втч преносима литиева батерия може да покрие 100 км, като се зарежда от електрическата мрежа чрез накрайник, поставен отстрани. Интересно качество е това, че може да се зареди всеки път когато велосипедистът натиска спирачките. USB портът може да се използва за зареждане на мобилни устройства.

Велосипедът струва 2495 британски паунда, има 2 години гаранция и може да се поръчва вече. От компанията казват, че доставките може да отнемат до две седмици.

Източник: T3 Online

Станете почитател на Класа