Германка разтреля съпруга си, след като й поискал развод

Германката Сюзън Р. е в арест, след като е единствения заподозрян за убийството на предприемача Джералд Р. За това съобщава вчера германския вестник "Билд". Журналистите от медията посочват, че двамата от няколко години насам били в интимни отношения.

През април м.г. дори сключват брак, но щастието им не продължава дълго. Тази пролет тялото на мъртвия Джералд бе открито в мазето на общия им дом в провинция Бавария. Първоначално от полицията смятали, че става дума за нещастен случай или самоубийство, тъй като по тялото му били открити огнестрелни рани, причинени от собствения му пистолет. Но съмнението се заглождило у следователите, когато неговата съпруга Сюзън настояла тялото му да бъде кремирано. Малко по-късно приятел на покойника се обадил в полицията е разказал подробности за семейния живот на Джералд. Първоначално Сюзън му забранила да пуши, след което започнала систематично да го тормози, поставяйки забрани да се вижда дори и с приятелите си. Така у неговите близки лека-полека възникнало съмнението, че жената е с него само заради парите му.

Както се оказало в последствие, при един семеен скандал тя открила стрелба по него, но той по чудо останал невредим. Изплашен от ставащото британеца поискал развод. Той настоял Сюзън да си събере багажа и да напусне дома им, който бил закупен с негови собствени средства. Тринадесет дни преди крайния срок от 31 април, той обаче бил открит мъртъв.

/НИ/


Copyright © CROSS Agency Ltd.

Станете почитател на Класа