70 добри дела за 70-годишнината от спасяването на българските евреи

 На 12 октомври 2012 г. (петък) от 10.30 ч. в Заседателната зала на общинската администрация в гр. Лом, ул. „Дунав” 12 ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат представени резултатите от първата инициатива „Направи добро” – 70 добри дела за 70-годишнината от спасяването на българските евреи и почитане паметта на евреите от Македония, Беломорска Тракия и Пирот, загинали в лагерите на смъртта през 1943 г.

Д-р Александър Оскар дм, д-р Джефри Спитцер, Ню Йорк, Стефан Александров Панталеев, председател на Общинския съвет в Лом , Камелия Милчева Арсенова, Заместник-кмет „Хуманитарни дейности и международно сътрудничество” и Елин Тодоров, председател на Регионалната организация на евреите „Шалом”- Лом ще представят лекарския екип и резултатите от проведените офталмологични прегледи на деца от 0 до 12 години в първата инициатива “Помощ за по-добър живот”.

Инициативата „Направи добро” се организира от Организация на евреите в България „Шалом” с подкрепата на „Американ Джоинт” – България, Община Лом, фондация “Етнопалитра”, Федерация на ционистите в България и Клуб „Толерантност”.



Copyright © CROSS Agency Ltd.

Станете почитател на Класа