В кухнята с Камелия Воче - лесно вкусно и полезно

В книжарница Гринуич в София, Камелия Воче представи първата си книга – „В кухнята с Камелия Воче”. На 336 богато цветно илюстрирани страници  авторката е предложила голямо разнообразие от италиански рецепти както и някои по-непознати за нас като макарони пеннете с водка или пълнени зелени маслини – чудесно предястие, комбиниращо се с просеко. Включени са много регионални кулинарни традиции на Апенините. С тази книга кулинарният свят на Италия влиза в българския дом.
Изданието започва със специалните послания от Стефано Бенацо, посланик на Италия у нас и Ангел Чолаков, определен за глава на посолството ни в Италия. Те пожелават рецептите на Камелия да доставят онова удоволствие на българите, което носят на италианците.
В непринудена атмосфера Камелия Воче разказа,
че първото и вдъхновение за тази книга идва от работата й като майстор книговезец. Повече от 15 години тя работи и усъвършенства тънкостите на италанските майстори. Твърдата подвързия на книгата е със снимка на авторката, щанцована и подлепена на второ ниво с фино майсторство. Създадена е истинска обемност на външният й вид. Облечена е в тъмно-лилаво платно, което ни връща в епохата на италанския ренесанс. С артистичен  шрифт и „топъл” сребърен печат е щамповано заглавието, с което започва пътешествието в кулинарният свят на Воче. Книгата е отпечатана в Италия, а цената е 30 лв.

Вкусното парти създаде Сидония - първият победител на  Lord Of The Chefs. Тя изненада гостите на вечерта с вълшебни малки хапки, които бяха оформени на маси около книжните лавици. Премиерата завърши с няколко песни изпяти от авторът-дебютант - певицата Камелия Воче.






Камелия Воче и
Сидония


Станете почитател на Класа