Взривиха дискотека в Благоевград

Взривиха дискотеката на благоевградския бизнесмен Борислав Николов – Боре Силата тази нощ, предаде кореспондентът на БГНЕС.

Огънят е изцяло унищожил летния бар и дискотеката на Борислав Николов в Благоевград. Той е бивш служител на БОП, а след като напусна системата на МВР замина за САЩ, където изкара 5 години. Това лято той откри плаж и дискотека.

"Към 3,10 часа се чу силен взрив, избухна пламък до небето, три пъти звънях на 112, докато дойде пожарната", обясни нощният пазач на склад близо до взривената дискотека. "Всичко е мазало", добави той. "Дискотеката е унищожена, оборудването също", каза на свой ред Николов. Огнеборците загасили пожара, но летният бар на дискотеката и оборудването са изгорели напълно. Горяла и е масивната сграда на комплекса на Николов. Той е собственик заедно с брат си. Комплексът се намира между жк "Освобождение" и пътя Благоевград – Бараково. В 8 часа следователи започнаха оглед на горялото заведение и установяване как точно е извършен палежът. Работата по случая продължава.
bgnes.com

Станете почитател на Класа