Кока Кола пуска здравословна напитка

Най-големият производител на безалкохолни напитки в света, компанията "Кока Кола Къмпани", пуска на пазара нов продукт – здравословна напитка.

Новата напитка Beautific Oenobiol /произлиза от френската дума "beaut" – красота/ ще се появи по рафтовете на магазините още в началото на следващата година, съобщава "Фигаро".

"Напитката ще се продава само в аптеките. Тя ще се произвежда в разноцветни бутилки с обем 330 мл, които трябва да се съхраняват на студено, за предпочитане в хладилника", подчертава изданието.

Beautific Oenobiol е предназначена за дами на възраст 25-45 години, живеещи в градовете и грижещи се за своята фигура. Напитката съдържа минерална вода, плодов сок и активни хранителни добавки. Французойките ще могат да избират между четири вида, всеки от който е полезен за здравето. Полезността се изразява в приток на енергия, заздравяването на косите и ноктите. Но най-важното ще направи вашата фигура стройна.

Новият продукт е създаден благодарение на усилията на "Кока Кола" и френската фармацевтична компания "Санофи". Приходите от продажбите ще се разделя по равно между партньорите. Цената на една бутилка се очаква да бъде между 2-3 евро.
bgnes.com

Станете почитател на Класа