Социолог: Трябва ни нов месия

"Факт е, че разликата между ГЕРБ и БСП намалява. Доверието към ГЕРБ спада, а това в БСП се покачва", коментира пред Нова телевизия социологът Андрей Райчев.

Социологът заяви, че спада при ГЕРБ не е толкова огромен, но наистина вече има хора, които не ги харесват. Основната причина за това е постоянното повишение на цените.

Румяна Коларова обаче поясни, че едно е доверие, друго е самото гласуване. "В България е абсурд да мислите, че някой може да направи надеждна прогноза", каза Коларова. Според нея големият въпрос е дали ще се появи нов политически субект. По думите й, ако се появи такъв, то ще има земетресение.

Райчев каза, че има определено място за нов политически субект, но добави, че няма време за възникването му. Коларова обаче заяви, че има време за нов политически субект. По думите й, този човек няма да има харизмата на Бойко Борисов. "Българинът вече не вярва на добрия цар, а търси някой, който е честен с хората", каза още Коларова. От своя страна социологът Андрей Райчев отговори: "Това е абсурдно просто".




Copyright © CROSS Agency Ltd.

Станете почитател на Класа