Люлински блок пропищя: Циганите постоянно ни тормозят

В истински ад живеят столичани в "Люлин" заради циганите, които са настанени в техния блок, стана ясно от репортаж на Нова телевизия.

Домоуправителят на блока каза, че буквално е вдигнал ръце от новите си комшии. Той разказа, че в блока има две чистачки, но след тях започва да се разливат храни и "да се прави сечено". По думите му, постоянно се вдига шум в разрез с нормите. Той се оплака още, че циганите постоянно "бъркали вратите", ама сигнали за кражби иначе нямало. Хората недоволстват, че постоянно се блъскало по врати и се тропало.

Друг пък се оплака, че циганетата са превърнали контейнерите в детска площадка и там вече са се появили огромни плъхове.

Самите цигани признават, че някои от тях "бъркат вратите". Те обаче са категорични, че могат да живеят нормално и да не пречат на останалите в блока.

Люлинският кмет заяви пред Нова телевизия, че всички, които нарушават спокойствието на останалите в блока, ще бъдат изведени. За момента това ще се случи с десетина цигани, които обитават два апартамента.


Copyright © CROSS Agency Ltd.

Станете почитател на Класа