Бивша френска министърка-нимфоманка?

Някогашната министърка за правосъдието на Франция, 47-годишната Рашида Дати, е имала не един, двама или дори трима, а цели осем любовника в момента, когато е забременяла със своята дъщеря, 3-годишната Зохра. Това съобщи британския "Дейли мейл" като добавя полуиронично, че "въпреки това министърката е уверена, че баща на нейното дете е мултимилионера Доминик Десен". За да бъде пълна пародията, той сега пък заявява, че не признава Зохра за своя дъщеря. 68-годишният богаташ отрича той да е биологичен родител на момиченцето, но в същото време отказва да даде ДНК за доказване на своето твърдение.

Недоволна от това, както и вероятно за да си осигури повече средства в семейния бюджет, Дати вече е завела съдебно дело срещу него. Той от своя страна контрира с аргумента, че никой не може да каже, кой точно е таткото на нейната скъпоценна щерка, при условие, че тя е водила полов живот в едно и също време с цели седмина левента, освен него.

Изданието уточнява, че това съвсем не е "първото провинение" на очевидно ненаситната в леглото Дати. Според френски жълти издания малко по-късно тя имала шумни любовни авантюри с телевизионна звезда, министър, като дори се твърдеше, че е минала през леглото както на Никола Саркози, така и на неговия брат.

Очевидно незадоволеното й либидо не признаваше и държавните граници, след като бе прихваната, че "обгрижва" и исканския премиер Хосе-Мария Аснар.

/НИ/
Copyright © CROSS Agency Ltd.

Станете почитател на Класа