10 типа жени, които мъжете харесват най-много

Мъжете се чувстват привлечени от определени типове жени и не приемат други – това е в природата им. Може и да има изключения (както във всяка друга ситуация), ето типовете жени, които мъжете обикновено харесват според сайта worldoffemale.com:

1. По детински наивната
Някои мъже харесват по детински наивните жени. Те може би оценяват факта, че този тип жени са весели, закачливи и за тях са като светъл слънчев лъч в скучния им и стресиращ живот. Но да не преувеличаваме. Все пак понякога на мъжете им е необходимо жената да действа умно и отговорно.

2. Загадъчната
Може би на всички мъже им се харесва една жена да е малко загадъчна, но също така нямат нищо против големите дози тайнственост. Всички мъже се опитват да надникнат зад „маската” на жената, да разкрият тайните й. Затова е добре жените да запазят малко загадъчност, която ще придаде интересен привкус на връзката.

3. Пристрастената към секса
Има ли мъж, който да не прояви интерес към такава жена? Така действат първичните мъжки инстинкти. Но това, разбира се, не е гаранция, че мъжете избират за съпруга или за сериозна връзка такива жени. Съвет към дамите: опитайте се да действате като пристрастена към секса жена от време на време и само, когато сте насаме – това със сигурност ще го „вдъхнови”…

4. Непорочната
Много мъже се чувстват привлечени към чистотата на една жена, особено в днешно време, когато да се намери такъв тип жена е доста трудно. Съвет: не се срамувайте, ако сте такава, още повече, че да изглеждате срамежлива или да не притежавате богати сексуални познания ще накара много мъже да полудеят по вас. Повечето от тях обичат да влизат в ролята на „учители”, така че защо да не им позволите – нищо няма да загубите…

5. Хиперактивната
Да, мъжете харесват жените тип Лара Крофт, вече знаете това. Но не е необходимо да стигате толкова далеч. Нещо съвсем просто като карането на колело например, е добър начин да спечелите възхищението му. Ако обичате да се катерите, ако можете да яздите или сте спортен тип, трябва да покажете това. Мъжете намират активните жени наистина секси.

6. Глезената
Те харесват жени, които изглеждат разглезени или обичат да се глезят, но да не преувеличаваме, защото глезенето има две страни: да се глезиш в леглото нощем, да си купиш нова чанта или да си направиш масаж е чудесно, ако харчиш собствените си пари, но на мъжете обикновено не им се харесва да харчиш ТЕХНИТЕ пари за „тези страхотни” обувки.

7. Уверената
Няма нищо по-секси в мъжките очи от жена, която е сигурна в качествата си, харесва тялото си, знае какво иска и е изградила кариера, която допринася за самоувереността й. Но от време на време може да го помолите за помощ – това може да свърши чудеса за неговото самоуважение и да го накара да се чувства спокоен да помоли за вашата помощ, когато се нуждае от нея.

8. Майчински грижовната
Мъжете обичат жените да са „майчински” настроени към тях, тъй като повечето от тях са „големи бебета” и са свикнали да се грижат за тях - в повечето случаи майките им са правили това доста дълго време. Освен това, те често търсят жени, които приличат на собствените им майки.

9. Дивата
Въпреки, че смятат дивите за секси, те рядко намират смелост да се доближат до тях. Така че, ако сте от типа дива, може би ще трябва да му дадете знак, че се интересувате от него. В противен случай, може да откриете, че мнозина ви желаят, но сте сама...

10. Неконвенционалната
Мъжете харесват жени, които ги карат да се усмихват. Ексцентричните жени никога не остават незабелязани. Не всички мъже мислят, че неконвенционалните дами са секси, но някои наистина са на мнение те са забавни и секси!
 

Станете почитател на Класа