Бременната Катрин Мидълтън ще се възстановява в двореца Кенсингтън

Херцогинята на Кеймбридж снощи си почиваше в лондонския си дом заедно със съпруга си принц Уилям, след като сутринта бе изписана от болница „Крал Едуард VІІ”, където бе приета в понеделник с остро сутрешно гадене. 30-годишната Катрин Мидълтън, която е бременна едва от осем седмици, се завърна в Нотънгъм Котидж (къща с две спални в двореца Кенгсингтън) и отмени всички бъдещи ангажименти, вслушвайки се в съвета на докторите да си почива, съобщиха сайтовете за знаменитости.

След като прекара три нощи в болницата, няма съмнение че най-голямото й желание е било да се прибере у дома и да се отпусне на дивана, но с нищо не показа това на излизане от болницата, а озари почитателите си с неотменната си сияйна усмивка. Бременната херцогиня Катрин може би изглеждаше малко изморена и бледа, но безупречна както винаги тя каза на чакащите да я видят: „Чувствам се много по-добре, благодаря”.

Междувременно, принц Чарлз разкри радостта си, говорейки за първи път за щастливата новина около големия му син: „Много съм развълнуван, това е прекрасно. Чудесна е мисълта, че ще бъда дядо в моята старост, ако мога така да се изразя. Това е прекрасно. Много се радвам, че снаха ми се чувства по-добре, слава богу,” каза той. Той даже спомена „шегата” на двамата австралийски радио диджеи, имитирали принца и кралицата и успели да подведат дежурната медицинска сестра да им предостави конфиденциална информация за състоянието на Кейт. Запитан от репортери как се чувства по повод бременността на Кейт, той вдигна вежди и се пошегува: „Откъде знаеш, че не съм радиостанция?”

Станете почитател на Класа