Стилиян Петров с нова благотворителна кауза

Капитанът на българския национален отбор и Астън Вила Стилиян Петров продължава с благотворителните си каузи.

След успеха на инициативата "Да въртим педали за Петров", която бе стартирана от масажистите на бирмингамския клуб в подкрепа на организация, която се занимава с изследването на левкемия и лимфома, сега Стенли дари футболните си обувки, които бяха пуснати на търг в аукциона ebay.
Всеки желаещ да притежава зелените футболни обувки на Петров може да се включи в наддаването, което ще приключи на 20 декември. Бутонките са разписани лично от българина, уточнява масажистът на Вила Алекс Бътлър, който е публикувал обявата.

Началната цена на обувките е била в размер на 50 паунда, като до този момент сумата е нараснала на близо 300 британски лири. Сумата от продажбата на бутонките отново ще бъде дарена на въпросната организация за борба с левкемията.

"Ето една великолепна възможност да наддавате и евентуално да притежавате подписани футболни обувки от героя Стилиян Петров", пише Бътлър под снимката с бутонките.

"След огромния успех на кампанията „Да въртим педали за Петров през септември, Стан любезно предостави своите футболни обувки от сезон 2011/2012, с цел да повиши средствата за борбата с левкемията и лимфона. Любовта, която вече показахме по време на борбата му е изумителна и честно казано останах изненадан. Тук имаме още една възможност да покажем колко много го обичаме, като помогнем за набирането на средства за кауза, която спасява човешки животи“, пише още масажистът на Вила.















Sportni.bg


Станете почитател на Класа