Дневен хороскоп - 2 април

ОВЕН 21.03 - 20.04

Девиз: "Проявявам себе си и се следвам!" Не се променяйте, за да угодите някому?! Систематизирайте задачите си, според приоритетите и се устремете към тях. Дневната ви разсеяност може сериозно да попречи върху потенциала на деня?! Някои от вас, определено ще искат да не ги закачат и ако може да се дистанцират от задълженията си? Няма как, ще трябва да вземете решения, които не бива да отлагате в личната си, предимно и любовна сфера! Известие от колеги, с които ще обсъждате службата, а там повечето ги очакват леки промени, предимно от финансов интерес. Любимият човек изисква да положите грижи за ангажимента във връзката и ще настоява за вашата решителност!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Девиз: "Не се притеснявам от предизвикателствата, защото съм в състояние да бъда над нещата!" Владеете ситуациите! Ползотворни и разностранни са интересите ви днес?! С едно се захващате и още необмислено, друго търсите? Не признавате пречки и ограничения, искате само да налагате своето мнение: просто сте напористи и предизвикателно настроени, но само не се гневете?! Онова, което най-много ще ги интригува през този ден, ще сте самите вие. Сега единственото и важно значение са целите, амбициите и чувствата. Целият този фон от странно поведение, накрая може да акцентира върху любовта, с доминиращи изисквания от любимия човек - бъдете и компромисни!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Девиз: "Днес предпочитам много внимателно да подбера интересите си!" Не бива да бързате и с това да пропускате важни ситуации! Ревизирйте нивото на ангажиментите си?! Водещи ще са стремежите и финансовите мотивации към подобряване на бюджета ви! Не е наложително да се впускате в дочути странични оферти, без да сте се уверили в достоверността им?! Съмненията в успеха ви са безпочвени, защото имате твърда почва. Ако се вдъхновите от нововъведения в работата, сега е времето да обмислите приложение на скорошна лична активност! Нещата ще се ускорят, предоставяйки добри перспективи. В дома ви, помислете какво се опитвате да промените и го поднесете деликатно?!

РАК 22.06 - 23.07

Девиз: "Пролетната романтика ме дарява с криле за полет!" За голяма част от вас, това е приятно обещаващ ден! Добри новини опредеят състоянието на радост и разкрепостяването е това, което сега ви е нужно. Вашият вроден общителен интелект, с чувството ви на осъзнаване и такт ще помогнат да поправите предишни грешки. Не си поставяйте оптимални задачи, но бъдете готови за възможни промени в професионалната сфера на живот. Благодарете и делете щед­ро с околните разположението на съдбата, особено с любимия човек до вас! Днес, любовта сама ви подканя да направите важно преоткриване - засвидетелствайте чувствата към половинката си, но не приемайте условия, които на този етап се нуждаят от доосмисляне!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Девиз: "Опитваам се цялостно да приемам една отдавна запланувана промяна над себе си!" Колко полезно би било в личната си работа, ако намалите малко формата на алтруизма си, дори към себе си?! Впредвид размислите, ще сте склонни към засилена щедрост, особено когато става въпрос за посоката към интимния партньор или малки представители на семейството ви! И все пак внимавайте да не преиграете с добрите си намерения, осъзнавайки, че може и да има покрай вас елементи на облагодетелстване и фалшива любов?! Вслушвайте се в интуицията си, тъй като някои съмнения ще се окажат истина! Контролирайте на сто процента предприетите от вас преди време инициативи от делови характер, за да ги завършите според очакванията си, дори с допълнителна активност!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Девиз: "Вярата в мен, допълнена и от интуицията - работи на едно полезно за мен, съзидателно ниво!" Контролирайте някои аспекти на естеството към работата си и не навлизайте в спорове! Несъмнено през този ден има вероятност от противоречия в ангажиментите, а това налага контакти с началството?! Акценти варират и към любовните приключения, но ако сте повярвали на импулсивни обещания, ще ви застигнат разочарования?! Днес са възможни недоразумения с приятели или близките. Поради необосновани обвинения или критични забележки, търпението ви може да се изчерпи. Научавате важен урок по доверие: дарявайте си повече търпение и обич! Посвещавайте в плановете или проблемите си добрите хора покрай вас! Има ситуации, които не оправдават усилията досега!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Девиз: "Разбирам онова, което искам и знам начина по който да го постигна!" Мобилизирайте сили и вижте къде грешите?! От плановете ви зависи контрола на деня! Бъдете предпазливи с новите си познати и не се предоверявайте: нужно е да опознаете човека и неговите стойностни качества. Старайте се да не спорите, нито да критикувате, дори и не налагайте мнението си, тъй като ще имате доста противоречиви предпоставки за размисъл?! Днес изпитвате търпението си, а съдбовните знаци ще ви подкрепят във всяко начинание! Единствено внимавайте с финансовите дела, които не са благоприятни за инициации на даване и вземане на заеми?! Подходящо е за координация в любовта и нейното запазване. Пред вас са поводи за сбъдната пролетни надеди?!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Девиз: "Искам да обичам и да дарявам излишъка си от настроение!" Позитивната нагласа е водеща! Задава се равносметка на делата ви и странична оценка?! Препоръчва ви се самоанализ и критичен поглед на постъпките в работния цикъл - "изгладете" несъответствията там?! Психологическият климат в дома, ще зависи изключително от вас, а това ви натоварва и задължава много. Покрай някои от вас е възможно емоционално напрежение, пропуски и грешки, резултирали в известна степен от дуалистичната ви настройка. Неправилният избор на доверени приятели ще пренасочи принципите ви! Финансови задължения могат да объркат плановете ви, затова днес: не прекалявайте с пролетния шопинг! Любовна изненада и баланса на чувствата са в истинска симбиоза!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Девиз: "Постъпвам с решителна убеденост спрямо собствените си мотивации!" Много ви е претоварен графика и почти се стараете към перфекционизъм?! Нещата, случващи се днес са провокирани от любопитството ви по отношение на обстоятелствата? До някаква степен това е полезно, ако е кореспондирано с любознателното ви поведение за изясняване на определени ситуации, но отвъд определени граници може да ви направи нежелани събеседници. Вие сте добри приятели, с артистична импровизация, придружена със стил на комуникация - не бъдете припряни или несъобразителни! В домашните ангажименти и на лично ниво е приложим правилния подход на толерантността. Пролетните емоции и приветливата усмивка ви правят обаятелни!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Девиз: "Съобразявам се с убеждението, че Животът е прекрасен дар!" Не оставяйте задачите за утре, действайте сега?! Контролирайте със замах емоциите! На работно ниво са обемни неща - ще ви се сторят нагорнище и е препоръчително да се предпазвате от прекален идеализъм в личната сфера, тъй като той ще ви тласка към действия, които могат да имат нежелан ефект върху вас. Загърбете собственото си его, когато става въпрос за съхраняване на хармонията и любовта в отношенията ви, дори с интимната половинка. Настъпил е момент на баланс и уточняване на очакванията! Не пестете забележки, защото премълчаването не е печелившата ви позиция?! Когато изискват от вас, известете се за приоритета на основанието?! Поискайте да си изясните ситуациите и приложете дипломация!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Девиз: "Нужна ми е равносметка, която да ме изпълни със съзидателни моменти!" Във вашите ръце държите печеливши карти - успешни в личните взаимоотношения! Ще овладеете и работни ситуациите, дори да се сблъскате с напористи претенции, от страна на околното ви звено?! Има неща, за които не сте предполагали, че може да бъдат проблемни, но днес ще се уверите в противоположното, които са предимно от хора с гласувано доверие! Проверявайте щателно документите и не давайте подробни обяснения: за вас е важно да се съблюдават клаузите и съответните изисквания. Общуването ви ще бъде ефектно, изслушвайте деликатно събеседниците си и не забравяйте по толерантен начин да загатнете за изискванията си?! Половинката ще започне диалог, но някак "удобно" отклонете естеството на темата - сега не сте готови?!

РИБИ 20.02 - 20.03

Девиз: "Дневните вариации са перлено доказателство за търсената от мен посока!" Имате закрила и подкрепа на планетарно ниво! Опредеени от вас са подвластни на леко носталгично настроение, насочено към близък човек, с когото се налага временно да се разделят, ала това е послание за проверка на чувствата?! Останалите ще се сблъскат с пререкания на друго лично ниво и то предизвикани от завистливи хора, като част от тях се асоциират за ваши приятели. Внимавайте с емоционалното си състояние и намерете подход на комуникация - уязвими сте от действени приказки и податливи на състрадание?! Възможно е да използуват добрината и благоразположението ви за "изфабрикуване" на чужди цели! Разгледайте финансовия си бюджет и помислете за някои отложени разплащания, които ви поставят предел на шопинга?!

Станете почитател на Класа