Дневен хороскоп 1 август

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Забравете за риска и желанията, за да съхраните стабилността на парите си. Днес може да сте толкова непрактични, че няма да приличате на себе си. По друг път се опитайте да промените това, което не ви харесва. Особено в сферата на любовта, където непрекъснато и упорито преследвате своето. Погледнете избраника си нежно, той заслужава това.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Постоянно ще пребивавате в обществото, в компании и дори ще пътувате. Толкова много активност и ентусиазъм, от дълго време не сте изпитвали. Неочаквано получаване на пари, ще ви позволи да купите това, което отдавна сте планирали. Отлично ще се развиват благотворителни събития, както и тържества и семейни празници.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Трябва да се заобиколите не само със симпатични, но и с надеждни хора. Вие толкова усърдно се стремите да спечелите благоволението на всички наоколо, че накрая може да останете сами. Съдбата щедро ще ви дари в любовта. Има шанс да се влюбите страстно и в човек, с когото сте били приятели.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Трябва да комуникирате повече с колегите, но разговорът с шефа, който сте планирали, отменете. Разбира се, искате да имате достойна заплата, но днес няма да промените нищо. Обстоятелствата не са благоприятни, за да удряте по масата и да изисквате увеличение. Вечерта ще ви донесе, много впечатляващи моменти в любовта.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Не се препоръчва да планирате дълги пътувания, дори и спешни. Как ще се получи да ги отмените, не се знае, но опитайте. Пенливият хумор на близък приятел, ще ви засегне. Е, не винаги трябва да сте с мрачно и сериозно лице. Освен това, нямате причина за тъга. Купете си по-голям портфейл, очаква ви печалба.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Ще искате да организирате в дома си празник, за което с удоволствие ще ви помогне близък приятел. Само оформлението и декорациите, ще трябва да направите сами. За работа, няма да имате необходимия ентусиазъм. Но творческите си идеи, ще осъществявате лесно, особено ако ви подкрепят талантливи хора.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Очаква ви истинско шоу в любовта, което ще постави всичко на своето място. Не сте очаквали от избраника си такова поведение и сега си правете изводи. Проблемите с парите, ще се решат по-бързо, отколкото сте си мислели. Ще имате възможност да умножите капитала си. Основното нещо е, всичко да е законно и честно, в противен случай няма да може да избегнете проблемите.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Очаква ви хаотичен ден, когато нещата ще се развиват, не така както бихте искали. Не търсете виновни, в противен случай ще попаднете в капан. Не трябва да се отправяте на път, ако смятате, че не сте достатъчно подготвени за него. Това важи не само за багажа, но и за липсата на пари. Вечерта близките, ще ви подкрепят в ежедневните дела.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Трябва да разделите, важното и второстепенното. От това зависи вашето кариерно развитие и финансово състояние. Не инвестирайте пари в личен бизнес, за да не се окажете на нулата. Отношенията с околните могат да бъдат сериозно усложнени, ако започнете да ги критикувате или натрапвате своето мнение.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Препоръчително е, да намалите физическата активност, за да не подкопаете здравето си. Възможна е провокация от колега, която ще засегне вашата упорита работа. В любовните дела, помощ ще дойде от човек, с когото никога не сте били много близки. Но днес ще трябва да излеете душата си, за да не направите още повече грешки.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Не трябва да губите ценна енергия, за глупави размишления. Съмненията отхвърлете настрана и се заемете с финансовите въпроси. Не прибързвайте, а внимателно планирайте всичко. В любовта, обичате драмата и вълненията, но днес по-добре избягвайте силните емоции. Пазете принципите за себе си.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес използвайте добре известната тактика - стъпка назад и четири напред. Тогава ще може спокойно да кажете, че кариерата ви е успешна. За постигането на финансови цели по-рядко включвайте въображението си. Трябва да сте реалисти, за да попълните портфейла си. Но в личния живот, ще се почувствате като царе. Не е изненадващо, защото ще ви направят предложение.

Станете почитател на Класа