Дневен хороскоп 3 август

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Ще работите ревностно, не само заради вътрешното удовлетворение, но и заради бъдещите успехи. Уви, негативните обстоятелства, ще ви отклонят от набелязаните цели. Но може би, това е за добро? Не инвестирайте пари в съмнителни проекти. Те ще ви вкарат във финансова джунгла и ще ви лишат от твърда почва под краката.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Възможно е да изпаднете в депресивно състояние, когато ще искате да избягате от всичко и всички. Може би е добре да намерите някой, който да ви изслуша внимателно? Съхранете оптимизма си във всяка ситуация. Интересно запознанство, може да направите вечерта. Кой знае, може би това ще прерасне в любов?

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Препоръчително е, да се заемете с тези въпроси, които ще ви носят полза в бъдеще. Това може да бъдат не само пари, но и план за перспективно бъдеще. В любовта се откажете от илюзиите, иначе ще влезете в път без изход. Вечерта, са възможни болки в ставите или главоболие. Не се натоварвайте с умствена работа.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Не стойте на едно място, а предприемете радикални мерки в личния си живот. Ако искате да говорите открито за нещо с избраника, не отлагайте този момент. Освен това, сега няма да имате неотложна работа и ще сте свободни. Към здравето, се отнесете отговорно. Вие сами сте си лекар, ако искате да оздравеете.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Може лесно да се издигнете в кариерата. Основното нещо е, да слушате внимателно какво ви препоръчва шефът. Не спорете с него, дори мислено, иначе няма да получите никакви премии и награди. Неконтролируемите емоции и прекомерната критика, могат да засенчат красивата картина на деня. Особено ако ги демонстрирате в любовната сфера.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Трябва да се движите в посока на попътния вятър, а не да се противопоставяте на съдбата. Буря от емоции, ви очаква на работното място. Ако сте ангажирани с творчество, това е съвсем нормално, но в техническата сфера такова поведение ще навреди. Вечерта е по-добре да прекарате в компанията на приятели, а не сами.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Ще реализирате всичките си планове с невероятна лекота. Дори няма да е нужно да се съревновавате с някого, за да реализирате плана си. Много сдържано, трябва да се държите по време на разговор с роднини. Ако сами може да решите финансовите си проблеми, тогава не е необходимо да форсирате събитията.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Първо трябва да обмисляте всичко и след това да обвинявате някого в некомпетентност. Възможни са тайни терзания за човек, когото обичате. Претеглете всички плюсове и минуси, за да не правите глобални грешки. Вечерта, може да се наложи спешно да организирате събитие, свързано със семейно тържество.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Може да очаквате увеличение на приходите си, но не в големи размери. Отличен ден за любовни признания. Но бъдете внимателни, ако доверявате на някой нещо от вашето минало. Това може да се обърне срещу вас. Ако внимателно планирате нещата в работата си, ще спечелите. Добре е, да не се отказвате от командировки.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Препоръчително е, да се ограничите във физическия и психическия труд. По-добре си починете пълноценно, общувайте с приятели и отидете сред природата. Творческите идеи, ще реализирате без много усилия. Основното е, да правите всичко сами, а не да доверявате блестящите си идеи на някой друг. Срещите е по-добре да отмените.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Трябва да разберете истинските мотиви на вътрешните си преживявания. Защо да общувате с някой, който ви създава само неприятности? По отношение на здравето, трябва да бъдете изключително внимателни относно състоянието на стомаха и сърцето. Ако често имате проблем с кръвното, не вземайте с шепи таблетки. Отидете на лекар.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Очаква ви труден ден, когато много от плановете ви, ще останат нереализирани. Възможно е да бъдете подведени от човек, който ви дава само празни обещания. Бъдете по-мъдри, отстъпете настрана и не общувайте с него. Във финансовата сфера, ще ви хрумне такъв блестящ план, който до вечерта може да ви донесе печалба.

Станете почитател на Класа