Дневен хороскоп 4 август

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Очаква ви отличен ден, ако всичко сте планирали. Сега, ще може да промените и най-трудните обстоятелства, които възникват по пътя ви към успеха. Да се учите, може цял живот, усвойте това правило днес. Въпреки че, ако ви поканят на гости или среща, то от тежката работа или умствената дейност, може да се откажете.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Няма нужда да пренебрегвате богатия си опит, дори ако някой от колегите изразява неприязън към него. Предишните ви заслуги не са изчезнали и се виждат с невъоръжено око. Още повече, че началниците ви ценят. Здравето няма да ви безпокои, но не пречи да направите профилактика на хроничните заболявания.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес, няма да има от какво да се притеснявате, всичко ще се развива по най-добрия начин. Може дори да си купите, всичко което сте планирали. Финансовата ситуация е безоблачна, може да си позволите да се отпуснете. Благоприятно ще се развиват събития, насочени към повишаване на авторитета и проява на талантите ви. Трябва да следите за диетата си и да изключите алкохола.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес, не търсете приключения и контролирайте емоциите си, за да нямате проблеми. Имайте предвид, че близо до вас, може да има крадци и авантюристи, така че не казвайте на никого къде криете драгоценните си съкровища. Трябва да бъдете внимателни в ежедневието и на пътя, тъй като са възможни наранявания и травми.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Препоръчително е да направите лека диета, особено ако искате да отслабнете и да се отървете от гастрит. Ще трябва да се откажете също, и от бурните празници и алкохола. Денят е подходящ за интелектуална работа, както и за решаване на ежедневни проблеми. Всичко, което сте планирали за себе си в любовта, приятно ще се реализира.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Не ви очаква незабравим ден, но и проблеми няма да имате. За да направите нещата да вървят като по часовник, трябва да мислите повече с главата си, без да се поддавате на сърдечни провокации. Във финансовата сфера, не вземайте важни решения и се откажете от подписването на важни документи. Предишните ви постижения в любовта, няма да останат незабелязани.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Трябва да разберете, че всичко, което се случва в живота ви, е за добро. Дори ако имате проблеми, всичко е преодолимо. В личната сфера трябва да се придържате към традициите, за да не навредите на отношенията с избраника. Възможни са алергии към продукт или цъфтящи растения. От пътуване, е по-добре да се откажете.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Препоръчително е да се обърнете за подкрепа в работата към бивши партньори. Дори конкурентите могат да ви помогнат с нещо, ако сте умели в общуването. В личния си живот не трябва да разчитате на късмет, защото става въпрос за чувства. Въз основа на ревност, може да направите много грешки и разрушите всичко. Дръжте темперамента си под контрол.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Трябва да се подсигурите от ранно сутринта, никой да не нахлува в личното ви пространство. В противен случай, няма да може да обмислите вашите идеи и планове. Възможен е служебен роман, който отдавна е назрявал и накрая, е прераснал във връзка. Покупките и финансовите авантюри, трябва да отложите, за да не изпаднете в критична ситуация.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Препоръчва се, да гледате далеч напред, ако въпросът е тривиален и лесно решим. Това се отнася повече за професионалните въпроси, отколкото за личните. Смирете се с амбициите на шефа, за да не попаднете в списъка на "слабите". Предстоят ви много харчове, но не съжалявайте за парите. Особенно ако са изхарчени, за добри цели и достойни хора.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Ще трябва да вземете важно решение, от което ще зависи много в живота. Имайте предвид, че няма да има на кой да разчитате за помощ, така че внимателно претегляйте всичко. Неудачно, ще се развиват нещата във финансовата сфера, ако сте инвестирали без предварително обмисляне. Вечерта не се заемайте с домакински дела, по-скоро си починете.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Ще получите много ценна информация, която скоро ще ви бъде от полза в работата. Най-добре си я запишете в бележник или телефон, за да не забравите дори и нюансите. С хората, общувайте приятелски и без нерви, за да не се скарате за нищо. Ако мечтаете да срещнете, сродната си душа, тогава не си заслужава да седите у дома вечерта.

Станете почитател на Класа