Дневен хороскоп 19 септември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Посветете деня на близките си, децата и духовния комфорт. Работата няма да избяга, но семейството трябва да цените и да се грижите за него. Що се отнася до разходите, те могат да излязат извън контрол, така че си позволете само най-необходимите покупки. Има опасност от травми, затова по-добре не сядайте зад волана.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес, ще бъдете толкова безкористни, че ще привлечете много нови хора към себе си. Само не забравяйте, че не всички са "добрички", както мислите. Ако имате все още, повърхностни отношения с избраника си, тогава и кавгите и помиренията са неизбежни. Но, това се случва с всички новопоявили се двойки.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Оставете всичко да се развива от само себе си, само така, има надежда, да решите много проблеми. Твърде голямо значение придавате на много неща, а не си струва. В личния си живот, трябва да слушате повече съветите на приятелите си. Безразсъдството ви, може сериозно да засегне връзката с близък човек.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Трябва да живеете и да се радвате на момента. През последните дни, сте извършили такава огромна работа, че сега може да си позволите да си починете. Отидете в кафене, сред природата или посетете приятели. Освен това и здравето ви е добро. Що се отнася до парите, те ще бъдат достатъчни за всичко, което планирате.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес избягвайте флиртовете и интимните връзки. Разбира се, с вашия темперамент няма да е лесно да го направите, но е необходимо. Невероятни печалби днес не се очакват, но без пари няма да останете. За кариерното си развитие, трябва да търсите нови връзки, да намерите средства за инвестиране и да придобиете нови знания.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Днес, може да ви манипулират, дори онези, на които преди сте се подигравали. Е, животът е бумеранг, така че не се изненадвайте. Един добър ден за преместване, промяна на работата и установяване на чуждестранни контакти. Възможно е един виртуален роман, да дойде до логичния си финал.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Очаква ви приятно пътешествие, за което сте мечтали през цялата година. И накрая, ще сте свободни от работа и от предразсъдъци. Между другото, по-добре да отидете до желаната страна със самолет и да изключите водния транспорт. Големи перспективи очакват заетите с търговия, реклама и право.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес, ще бъдете толкова нестабилни вътрешно, че много хора просто няма да ви познаят. Опитайте се да изказвате правилно вашите мисли, а не да мъмрите. Романтична среща очаква необвързаните. Само не се опитвайте да превърнете любовта в приятелство, в противен случай пак ще останете сами.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Не се отдалечавайте много от дома, в противен случай, ще пропуснете най-интересното. В личната и работната сфера, се очакват глобални промени, които ще ви харесат и обнадеждят. Има сто процента шанс, да срещнете сродната си душа, да направите кариера и да бъдете богати финансово. Днес, ще бъдете в центъра на вниманието за всички, с които комуникирате.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Днес, ще ви е трудно да се адаптирате към работата. Но, това ще стане постепенно, помощ и подкрепа, ще ви окажат колегите. Семейните, не трябва да взимат важни решения за личния живот сами, направете го с вашият избраник, така ще е много по-лесно. Големи заеми е по-добре да избягвате, особено кредити и ипотеки.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Дръжте отчета за работата си при вас, така че никой да не го вижда. Ако сте сигурни, че всичко сте направили правилно, не въртете в главата си, сто пъти една и съща мисъл. Критичността, ще ви пречи в личния живот. А вашите подозрения и ревност към партньора, могат да се превърнат във фобия. Така и депресията не е далеч.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Очаква ви внезапна проверка по време на работа и тя ще ви изненада. Е, ако нямате от какво да се страхувате, тогава се успокойте. Ако не е така, предварително си подгответе обяснителна реч. В семейството са възможни, кавги заради пари. Опитайте се, да си правите бюджет в бъдеще, за да нямате подобни проблеми.

Станете почитател на Класа