Дневен хороскоп 27 септември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес, ще намерите ново и интересно хоби. Дори и да не сте запалени колекционери, вашите възгледи ще се променят радикално. В любовта, трябва да се придържате към яснота и разумност. Имайте предвид, че имате възможност да свържете съдбата си с достоен и надежден човек. Вечерта, очаквайте новини от роднини.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес, ще трябва да решавате важни задачи в сферата на работата си. Не давайте пари на никого, на заем. Вашите пари, ще бъдат изразходвани със скоростта на вятъра, така че бъдете по-практични в пазаруването. В семейния живот, ще се окажете истински демократи. Това е добро качество, но е малко вероятно да бъде оценено от съпруга и децата.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Възможни са горещи спорове, не само с колеги, но и с началници. Научете се да гледате на нещата, не през призмата на вашето възприятие, а по-лоялно и меко. Тези, които имат съвместен бизнес с роднини, е необходимо да изберат нови начини за прогрес. Вечерта не си позволявайте лошо настроение, иначе няма да може заспите.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Трябва да обмислите всичките си решения, тъй които могат да се окажат безразсъдни. В същото време не се паникьосвайте и не забавяйте хода на събитията. Основното е, да държите всичко под контрол и да наблюдавате отстрани какво се случва в сферата на работата. Със здравето, ситуацията ще е неблагоприятна – възможни са настинки и дори бронхит.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес, не задавайте излишни въпроси на шефа си, ако ви повери важна задача. Ако е необходимо, тогава го направете. Активността, ще позволи на необвързаните да се срещнат с човек, за когото отдавна са мечтали. Той ще се окаже не само приятен външно, но и прекрасен духовно. Един добър ден, за промяна на диетата и почивка.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Трябва сериозно да се замислите за промяна не само на работата, но и на професията. Днес вашите идеи и планове лесно ще се сбъдват, особено тези, свързани с пътуване, обучение и запознанства. Смело споделяйте своя опит и натрупани знания с колеги и приятели. Вечерта, се очаква да бъде много романтична.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Не влизайте в конфликт с близките си, дори и те да грешат. Вашето мнение, го запазете за себе си. Очакванията в любовта, ще бъдат оправдани, но не мислете, че може напълно да промените избраника си. Здравето ви ще е добро, така че вечерта може да се заемете с активен спорт или забавления с приятели.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес забравете за всички трудности и проблеми, защото този ден ще бъде щастлив и важен за вас във всички отношения. Ще може да постигнете успех в работата и любовта. Основното е, да не променяте курса, а също така да обръщате по-малко внимание, на критиките на другите. Вечерта посветете на семейството и децата.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Трябва да укрепите позициите си във всички области. Ако рано сутринта се заемете с работа, то тя ще върви като по часовник. Вие, разбира се, не сте магьосник и чародей, но в любов може да привлечете много почитатели. Вечерта ви чакат разходи, свързани с дома и семейството. Но всички те, ще са полезни, затова не трябва да съжалявате.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Очакват ви високите постижения в бизнеса и спорта. Само не поставяйте психологически бариери, особено в общуването с близките. Много ще зависи от настроението ви днес, особено финансите. Трябва да избягвате трудностите и конфликтите, в противен случай няма да се разминете без стресови ситуации.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Трябва да разпределите по такъв начин отговорностите си на работното място, че шефовете ви да имат по-малко претенции. Един добър ден за срещи с хора, които могат да помогнат за бъдещата ви кариера. Креативните от вас, ще открият толкова много ярки таланти в себе си, че успешно ще реализират замисленото. Разходката вечерта, ще ви зареди с настроение.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Очаква ви труден ден, така че трябва още сутринта да подредите мислите си и да си зададете конкретна цел. Анализирането на чувствата, ще ви помогне, под друг ъгъл да погледнете на връзката си. Ако вечерта, сте много уморени, позволете си да се отпуснете не в някое кафене с приятели, а в пълна, но приятна самота.

Станете почитател на Класа