Дневен хороскоп 28 септември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Очаква ви противоречив ден, но това не означава, че трябва да седите и нищо да не правите. На някои познати неща, погледнете по различен начин, тогава може да преодолеете преградите. В любовта, пътя пред вас е отворен, така че, няма нужда да се връщате към предишни привързаности. Вечерта, ще бъдете изненадани от приятел, съобщавайки ви невероятни новини.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Добре е, да погледнете на работата си отстрани, за да не допуснете грешки. Ако искате да увеличите доходите си, тогава ще трябва да работите много. Текущите дела, не оставяйте без надзор, а новите проекти оставете настрана. Скривайки недостатъците си, може да попаднете в неприятна ситуация. Бъдете искрени с хората.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Очаква ви, удачно стечение на обстоятелствата, след което, ще поискате да промените всичко радикално. Ще се наложи да се сражавате за своя авторитет в обществото. Някой от вашето обкръжение откровено ви е "подставил", за което сега, ще трябва да плати. И не с пари, а с репутацията си. Вечерта е добре, да не планирате пътуване.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Не е желателно да критикувате колегите си и още повече да спорите с шефовете. Ако си позволите всичко това, обвинявайте себе си. В края на краищата, не искате да загубите работата си, нали? В любовта, ви липсва достатъчно сигурност, така че тук ще имате проблеми. Подредете всичко по местата, за да не се разочаровате в избраника си.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Очаква ви успех в работата, който толкова дълго сте чакали. Ще бъдете възхвалявани не само от шефа, но и от колегите, които са ви завиждали. Сега може спокойно да се захващате с всичко ново и да не се страхувате от препятствията. В областта на финансите, ще е малко объркано, но приятел, ще ви помогне. Самочувствието ви, ще зависи изцяло от вътрешното ви настроение.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Очаква ви, един не лесен ден, така че, трябва да се стегнете. Не само ще трябва да се сражавате с конкуренти, но и да защитавате интересите си. В любовта, също ще има бариери, затова е по-добре да говорите с вашия партньор откровено. Разходка под лунната светлина - това е, което ви трябва. Ако в живота сте романтици, тогава не крийте чувствата си.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Разчитайте само на собствените си сили и не се надявайте на помощ от другите. Дори ако на пътя ви има много проблеми, трябва да ги заобиколите класически. Ако имате конкретна цел в работата, не се отказвайте. В противен случай, колегите ще ви изпреварят, ще я реализират и ще оберат бонусите за себе си.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Ще ви бъде трудно да избягате от неприятностите и личните проблеми. Дори, ако вложите всичките си сили. Но в любовта, ще сте щастливи. Особено, когато откриете, че вашият партньор ви обича толкова искрено. Внимателно работете с електрически уреди и остри предмети. Възможни са наранявания.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес планирайте всичко, което е от първостепенно значение не само за вас, но и за близките ви. Избягвайте небрежността и лекомислието, в противен случай, ще бъдете класирани като мързелив човек. Оптимистично настроение, ще трябва на тези от вас, които харчат много пари. Разбира се, това няма да бъде по ваша вина, но ще ви остави горчив послевкус.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Очакват ви ярки промени в живота, които ще предприемете с гордо вдигната глава. Основното е, да не забравяте да изпълнявате обещанията си, както и да се справите с ежедневните проблеми. За необвързаните, денят ще е съдбоносен. Може да срещнете човек, чийто образ е бил дълго в мечтите ви. От пътуване по тъмно е по-добре да се откажете.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Очаква ви, един спокоен ден, въпреки че след обяд, е възможно влошаване на положението. Но, ако се отнесете към делата си с повишена акуратност, ще свършите всичко навреме и добре. По отношение на близките си хора, трябва да сте по-малко сериозни и повече внимателни. Особено ако отдавна сте обещали нещо, на роднините или децата.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес, ще бъде важно, какво впечатление, ще произведете на околните. Вие сте пълни не само с оптимизъм, но и с чар. Така че, сами в този ден няма да останете. Не чакайте от съдбата грандиозни подаръци, по-добре сами организирайте личния си живот. Вечерта, е възможна романтична среща.

Станете почитател на Класа